Categories Цікаве

Я заслуговую щастя !!! Бабуся закохалася в “принца” в 70 років, хоча діти і внуки були проти

Сімдесятирічна колишня світська левиця Ліліана нікому коментарів не дає. Біля її дому майже постійно чергує машина швидкої невідкладної допомоги. А з правоохоронцями спілкується дочка.

−Вона називала його Вальдемаром», – розвели руками заявниця, дочка потерпілої. – Ми нічого про нього не знаємо, хоча попереджали маму про такий варіант.

Двадцятисемирічний Вальдемар, а по-простому Володимир, мабуть таки не дурний чоловік. У кожному разі, на уроках з літератури час не гаяв і добре засвоїв слова класика про те, що здурити того,  хто сам радий бути обдуреним, не так і важко.

Прийшовши у заміський дім Ліліани як сантехнік, він швидко зметикував, що господиня нудиться, потребує чоловічого товариства і запропонував їй ще й полагодити електропроводку до освітлення басейну, потім − підстригти декоративні кущі.

Згодом Володимир вже супроводжував Ліліану під час шопінгу і особисто подавав коктейлі на терасу біля басейну.

Діти навідувалися рідко – мама не сприймала їх напоумлень і їдко віджартовувалася, що вона вже доросла дівчинка.

Два теплі літні карантинні місяці, під час яких Ліліана з Володимиром ще встигла позасмагати п’ять днів на морі у Туреччині промайнули швидко.

Як розповіла слідчим потерпіла, це був звичний день. Володимир мав забрати її після відвідування б’юті салону, але його телефон не відповідав. Жінка вийшла на вулицю, сподіваючись, що у чоловіка просто розрядилася батарея чи ще щось інше і він уже чекає на стоянці з авто, але і там його не було.

Ліліана розхвилювалася, чи не трапилося, бува, чого з її Вальдемаром – зловила таксі і мерщій поїхала у заміський будинок, але й там його не було.

І тоді Ліліана згадала, що дала Володимиру ключі від міської квартири, щоб той привіз її улюблені замшеві туфлі. У суботу на вечір вона вперше за довгий час запросила на вечірку друзів.  Тоді й планувала відрекомендувати його.

Коли жінка приїхала у заміську квартиру із запасними ключами, то отримала шок – квартира була напівпорожня. Залишили тільки меблі, штори і одежу в шафі. Всі цінні речі вкрали разом з машиною.

Правоохоронці відкрили кримінальну справу за ст.90 (шахрайство) і ст.185 (крадіжка) ККУ. Ведеться слідство. Попередня оцінка завданих збитків складає 1775,6 грн.

Share