Найкрасивіша жінка в світі за версією чоловіків: як вона виглядає (фото)

Ідеал краси не вписується в загальноприйняті стандарти, її важко назвати худою.

Хільде Осланд – жінка, яку мільйони чоловіків вважають ідеальною красунею.

Хільде – відома норвежська модель, красою якої захоплюється весь світ. Чарівна білявка з милим личком має майже 4 мільйони фоловерів в Instagram, її називають ідеалом жіночої вроди.

Хільде Осланд
Хільде Осланд

Дівчина стала відомою в 2012 році після участі в популярному талант-шоу Idol Norway. Хільде не перемогла, хоча є власницею яскравого голосу, але стала успішнішою навіть за переможців. Зірок цього шоу талантів вже всі забули, а ось її обличчя запам’яталося. Хільде помітили і полюбили завдяки її незвичайній чарівній зовнішності, і тепер вона популярна на всіх континентах.

Хільде Осланд
Хільде Осланд

Спочатку Хільде захоплювалися тільки в Норвегії. Модель і співачку тут називають скандинавським еталоном жінки, “сніговою королевою”. А потім Осланд почала вести активно свою сторінку в Instagram, і знайшла шанувальників по всьому світу. І якщо перші пости Хільде були доволі скромними, то згодом північна діва стала відвертішою в демонстрації своїх принад.

Хільде Осланд
Хільде Осланд

В своєму блозі в Instagram спокуслива норвежка часто позує в купальниках і білизні. Хільде має типово скандинавську зовнішність – в неї голубі очі і біляве волосся, пухкі губки. Особливістю моделі є пишні форми. Ріст Хільде – 165 см, вага – 68 кілограм. «Снігова королева» не вписується в стандарти, але це її тільки допомагає залишатися унікальною і популярною.

Хільде Осланд
Хільде Осланд

Хільде народилася в мальовничому норвежському містечку Бергені і закінчила університет за спеціальністю економіка. Хоча модель виглядає дуже молодо, насправді їй уже 33 роки. Після програшу в талант-шоу дівчина не склала руки, і тепер вона заробляє на рекламі різних брендів понад 40 тисяч доларів на рік, цього її вистачає для безбідного життя і подорожей по всьому світу.

Схожі статті

Як правильно обсмажити буряки, щоб борщ мав неймовірний насичений колір та смак: таке варто знати

Борщ – страва, яка є символом української кухні. Головний секрет приготування криється в правильній обробці буряків. Розповідаємо, як обсмажити їх так, аби отримати насичений колір та смак.

Досить припускатися цих банальних помилок: як правильно зберігати кисломолочний сир, щоб довго був свіжим

Ділимося корисними порадами, як варто зберігати кисломолочний сир, щоб він довго був свіжим. Це має знати кожна господиня. Досить припускатися банальних помилок.

Модний образ на 14 лютого: 14 романтичних ідей, що одягнути на побачення – дрес-код на День закоханих

Не знаєте, що одягнути на День закоханих? Експертка "Сенсації" Кириленко Єлена розповідає, як підкреслити романтичний настрій 14 лютого своїм образом.

Які кольори не можна вдягати на Новий рік 2024, щоб не відштовхнути вдачу Дерев’яного Дракона (ФОТО)

За китайським календарем на зміну Чорному водяному Кролику символом 2023 року прийде рік Зеленого дерев'яного Дракона. Пануватиме новий символ з 10 лютого 2024 року по 28 січня 2025 року.

Стрижки на зиму 2024: Лідія Таран перевірила на собі наймоднішу зачіску для жінок за 40, яка омолоджує

Кожна українська жінка прагне виглядати стильно, сучасно та молодо в будь-якому віці. Тож, на прикладі Лідії Таран розглянемо, які стрижки актуальні на зиму 2024. 

Для тих, хто чекає на донечку: як правильно назвати дівчинку – гарні та рідкісні імена, які приносять удачу

Майже кожне ім'я наділяє свого власника певним набором корисних якостей. Завжди хочеться дати саме своїй дитинці особливе, щасливе ім'я, яке не буде занадто хитромудрим.