Найкрасивіша жінка в світі за версією чоловіків: як вона виглядає (фото)

Ідеал краси не вписується в загальноприйняті стандарти, її важко назвати худою.

Хільде Осланд – жінка, яку мільйони чоловіків вважають ідеальною красунею.

Хільде – відома норвежська модель, красою якої захоплюється весь світ. Чарівна білявка з милим личком має майже 4 мільйони фоловерів в Instagram, її називають ідеалом жіночої вроди.

Хільде Осланд
Хільде Осланд

Дівчина стала відомою в 2012 році після участі в популярному талант-шоу Idol Norway. Хільде не перемогла, хоча є власницею яскравого голосу, але стала успішнішою навіть за переможців. Зірок цього шоу талантів вже всі забули, а ось її обличчя запам’яталося. Хільде помітили і полюбили завдяки її незвичайній чарівній зовнішності, і тепер вона популярна на всіх континентах.

Хільде Осланд
Хільде Осланд

Спочатку Хільде захоплювалися тільки в Норвегії. Модель і співачку тут називають скандинавським еталоном жінки, “сніговою королевою”. А потім Осланд почала вести активно свою сторінку в Instagram, і знайшла шанувальників по всьому світу. І якщо перші пости Хільде були доволі скромними, то згодом північна діва стала відвертішою в демонстрації своїх принад.

Хільде Осланд
Хільде Осланд

В своєму блозі в Instagram спокуслива норвежка часто позує в купальниках і білизні. Хільде має типово скандинавську зовнішність – в неї голубі очі і біляве волосся, пухкі губки. Особливістю моделі є пишні форми. Ріст Хільде – 165 см, вага – 68 кілограм. «Снігова королева» не вписується в стандарти, але це її тільки допомагає залишатися унікальною і популярною.

Хільде Осланд
Хільде Осланд

Хільде народилася в мальовничому норвежському містечку Бергені і закінчила університет за спеціальністю економіка. Хоча модель виглядає дуже молодо, насправді їй уже 33 роки. Після програшу в талант-шоу дівчина не склала руки, і тепер вона заробляє на рекламі різних брендів понад 40 тисяч доларів на рік, цього її вистачає для безбідного життя і подорожей по всьому світу.

Схожі статті

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.