Categories Цікаве

Дівчина закохалася у Boing 737-800. Нічого нового, Мішель, попліткують – і забудуть

Зрештою, «відірватись від землі під крилом авіаліній» − це нормально, − скажете ви. − Цього періодично хоче кожен, але, щоб заміж за Боїнг – це вже занадто… Та є стан, коли грані стираються, парадигми не працюють, а звичні предмети і явища набирають іншого змісту. Це стан закоханості.

Тридцятирічна симпатична мешканка Берліну Мішель Кобке зізналася у Інстаграмі у коханні до Boing 737-800. Про це розповідає Joinfo.ua.

Мішель стверджує, що закохалася в літак з першого погляду ще у 2014 році. Її захоплюють його крила і реактивний двигун. Та так, що дівчина сподівається коли-небудь поєднатися з ним шлюбними узами.

Виглядає це і справді дуже дивно. Але, особисто знаю жінку, яка зізналася, що  коли тулиться до дуба і говорить з ним, як з людиною, то відчуває збудження. І цей зв’язок у неї з одним конкретним  дубом.

На світлинах в Інстаграм Мішель притискається до Боїнга і навіть цілує його в обшивку.  Вона називає літак своїм любим і каже, що її мрією є переїхати  до нього в ангар, щоб жити разом.

А що, з милим і в курені…, − не про це? Просто у однієї милий – з чорними вусами, а у іншої – той, у якого розмах крила 34.3м. А коли жінка терпить десятиліттями побої від чоловіка-пияка чи хамство з його боку і при цьому каже: «А я його кохаю», це не те саме?

Природа такого почуття однакова. Про неї гарно сказано в іншій відомій пісні : «А любовь, она и есть − только то, что кажется» (мовою оригіналу – рос.).

Не дивуйтеся і, головне, не шкодуйте симпатичну продавчиню з Берліну – її, принаймні, ніхто не б’є. А, кохання… воно часто минає.

А Boing 737-800 і направду чарівний.

Share