Яким знакам Зодіаку Джессіка Адамс обіцяє велику удачу до кінця 2020 року

Джессіка Адамс — відомий англо-австралійський психологічний астролог та письменниця. Вона розповіла, на які знаки Зодіаку чекає велика удача вже до кінця 2020 року.

Астролог Джессіка Адамс відома на весь світ своїм передбаченням пандемії коронавірусу. До того ж, вона дала ще декілька передбачень, які тільки мають статись. Джессіка Адамс говорить, що ситуація, яка склалась, почне змінюватись за декілька днів до свят, а Різдво цього року буде незвичайним. Доводиться лише чекати.  

До того ж, астролог запевняє, що людство не зможе віднайти вакцину проти вірусу. Нам доведеться змиритись з вірусом і навчитись жити разом з ним.  

Не дивлячись на всі проблеми, які склались у цьому році, астролог Джессіка Адамс обіцяє велику удачу до кінця 2020 року для трьох знаків Зодіаку.  

Рак  

Рак
Рак

За словами астролога, цей знак Зодіаку на даний момент знаходиться під впливом Місяця. Він впливає на багато сфер у житті Раків. Джессіка Адамс говорить, що повний місяць матиме сильний вплив на здоров’я та роботі цього знаку Зодіаку. Тому варто звернути на це особливу увагу. Астролог радить виділити деякий час для того, щоб проаналізувати своє життя, ставлення до нього, переглянути відносини з коханою людиною. Можливо ця людяна потребує вашої уваги. Таким чином, результати розумів вас порадують і принесуть хороші плоди у вигляді тривалої удачі в усіх сферах життя. Ви зрозумієте, що йшло не так і швидко це виправите.  

Терези  

Терези
Терези

За словами астролога Джессіки Адамс, складний життєвий цикл у Терез тривав аж 5-10 останніх років. Вони відзначились у сімейних справах, побуті, відносинах. Призвели до цього поєднання планети Плутона і Сатурна. Це важкі позиції, які несуть за собою трансформацію. Але нарешті наступає біла смуга у житті цього знаку Зодіаку.  

Джессіка Адамс прогнозує удачу і неймовірне щастя вже до кінця 2020 року. Терези отримають відповіді на всі питання і зможуть розібратися у всіх своїх проблемах.  

Стрілець  

Стрілець  
Стрілець

Джессіка Адамс говорить, що минулий рік був справжнім випробуванням для цього знаку Зодіаку. Особливо це торкнулося фінансових питань. Але до кінця цього року ситуація для Стрільців кардинально зміниться на краще. Джессіка Адамс зазначила, що вже до Нового року цей знак Зодіаку отримає міцну фінансову подушку і благополуччя.  

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.