Як правильно назвати хлопчика: найкрасивіші українські імена, які приносять багатство, удачу та популярність

Для новоспечених матерів неймовірно важке та захопливе питання — як назвати хлопчика або дівчинку, які увійшли в їхнє життя. Тож ми створили підбірку украінських імен, яка допоможе вам з вибором.

Вибір ім’я для малюка — один з найважливіших етапів у становленні особистості. Цей крок наближає дитину до набуття індивідуальності. І саме від батьків залежить, яке ім’я їхній спадкоємець носитиме впродовж життя.

Як назвати хлопчика

Як назвати хлопчика

Вибір імені немає опиратися лише на милозвучність. Має значення таємний сенс імені, енергетика, яка його супроводжує та карма, яка привносить в життя власника імені певні речі. Ми пропонуємо вам ряд імен, які можуть вам сподобатися. Вони повинні принести у життя вашого малюка удачу, високі доходи та здоров’я.

Красиві імена для хлопчика

Серед імен, які можуть вам сподобатися та підійти вашому спадкоємцю є Влас, Ілон, Ярема, Архіп, Савва, Оскар,Тихон, Олекса, Ларіон, Єлисей, Кузьма, Фелікс, Арістарх, Савелій, Всеслав, Никифор. Менш оригінальними, але дуже популярними та вдалими є наступні імена: Максим, Іван, Матвій, Артем, Лев, Андрій, Дмитро, Михайло, Олександр, Марк, Тимофій.

Мама з дитиною
Красиві імена для хлопчика, які принесуть удачу

Необхідно відзначити, що інколи діти, отримавши одне ім’я, змушують оточуючих називати себе іншим. Навіть якщо ви дуже старалися та намагалися обрати удачлива ім’я, не варто суперечити та перешкоджати дитині ставати індивідуальністю, навіть якщо його вибір не здається вам ідеальним та не несе те значення та карму, яку ви хотіли для малюка.

Також не забувайте прислухатися до другої половинки, адже його бажання можуть значно відрізнятися від ваших, а головне — це досягти компромісу, який задовільнятиме абсолютно всіх. Також деякі спеціалісти радять не називати дітей іменами почивших родичів, щоб не нав’язувати їхню карму своєму спадкоємцеві.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.