Учителька англійської пройшлася по місту в одній ковдрі: що з того вийшло (фото)

Учителька і блогерка з Дніпра вирішила показати свою сміливість і вийшла в люди в незвичному вигляді.

Жителька Дніпра Олена здивувала соцмережі епатажним вчинком. Інстаграм-блогерка і вчителька англійської мови зважилася прогулятися по місту в незвичайному вигляді.

Жінка під ніком «alena_identi» в одній ковдрі і чорних туфлях проїхалася на трамваї, пройшлася по міських вулицях, відвідала торгово-розважальний комплекс. І справа зовсім не в осінньому холоді та осінній депресії – схоже, Олена зважилася на такий вчинок заради популярності в соцмережах.

«Ви досить сміливі, щоб сказати собі стоп? Ви досить сміливі, щоб шокувати суспільство? Ви досить сміливі, щоб робити те, що хочеться і жити для себе?», – підписала свої фото дніпрянка.

Жінка в ковдрі
Жінка в ковдрі

В білій ковдрі і на шпильках жінка зробила декілька професійних світлинам і поділилася ними з фоловерами.

Відомо, що жінка працює в одній з приватних шкіл Дніпра викладачем англійської мови. Олена виховує сина-підлітка. Жінка активно займається спортом і ділиться своїм досвідом з підписниками. За її акаунтом стежить більш 27,4 тисяч користувачів Instagram.

Фоловери білявки відзначили, що її вчинок дуже сміливий, а фотографії вийшли круті. Проте дехто негативно відреагував на такий експеримент.

Схожі статті

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.