Як правильно назвати дівчинку у 2022: церковні та традиційні українські імена для новонароджених

Кожного року багато матусь при надії думають: "Як правильно назвати дівчинку?". У 2022 - слід врахувати ряд обставин, адже рік дуже енергетично сильний.

Цього року у цей світ прийде багато нових україночок. Як правильно назвати дівчинку у 2022, аби доля та Всевишній допомагали їй і оберігали від небезпеки? За цим секретом можна звернутися до Святців або, як його ще називають, місяцеслову. Цей церковний календар містить днів пам’яті святих та їхні імена.

Як правильно назвати дівчинку у 2022

Як правильно назвати дівчинку у 2022: шукаємо правильне ім’я у Святцях

Навіть астрологи радять називати малечу на честь святих. Тоді людина отримує певну енергетичну опіку. Людям, народженим у рік Тигра – це вкрай необхідно, адже допоможе стримувати імпульсивний характер та легковажність прийняття рішень.

Часто думають, що ім’я зі Святців потрібно брати за той день, коли малюк народився. Проте, слід відрахувати від дати народження 8 днів. Наприклад, якщо людина з’явилася на світ 2-го грудня, то звертаємося до святих 10-го грудня.

Молитва серцем
Як правильно назвати дівчинку у 2022

І ось наступне непорозуміння: імена всі хлопчачі у цю дату, а назвати треба дівчинку. Можна зробити трансформацію чоловічого. Наприклад, 10-го грудня є іменини в Івана, а донечку можна назвати Іванкою. Якщо вам не подобається такий варіант – то сміливо дивіться на святих за 40 днів від народження крихітки.

Як правильно назвати дівчинку у 2022: імена з гарною долею

Як правильно назвати дівчинку у 2022

В українській традиції є ряд імен, які давав наш народ дітям споконвіку. Все більше дівчаток називають Зореславами. Воно несе володарці легку долю та щирих друзів. Ім’я старослов’янське, тому також має захисну силу.

А ось хто буде осліплювати красою та мати багато кохання у житті, так це Лада. Колись в українців так звали богиню світової гармонії. Схоже енергетичне забарвлення і у Роксоляни. Втім, у святцях таких імен немає, адже утворилися вони ще у дохристиянську епоху.

Несуть дівчатам неймовірну вдачу та щасливе буття такі православні імена святих: Антоніна, Агафія, Гликерія, Варвара, Орися (Ірина), Ксенія, Марія, Поліна.

Пам’ятайте, що попри все, принцип “як правильно назвати дівчинку у 2022” – у кожного свій. Відчуйте свою новонароджену крихітку серцем і нехай у вас все буде добре!

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.