|
29.10.2020 07:20

Ці п’ять видів суконь завжди виглядають дешево (фото)

Щоб створити вишуканий образ, краще не вдягати такі невдалі види суконь.

Ці види суконь здатні “здешевити” будь-який образ, тож їх краще уникати. Розказуємо, як уникнути помилок в створення вашого стильного і привабливого луку.

Сукня з кольорового мережива

Тут можна назвати винятком варіанти з  дорогого якісного мережива, дизайн якого ретельно продумується. А ось бренди, які бажають заощадити на виробництві, часто віддають перевагу банальним нудним узорам і неякісним кольоровим тканинам, на яких видно всі огріхи крою. Якщо все ж вирішили придбати сукню з кольорового мережива, уважно огляньте її перед покупкою, щоб потім не пошкодувати про зроблений вибір.

Сукня з кольорового мережива

Бандажна сукня

Мода на бандажні сукні давно минула, що, мабуть, добре. Такі сукні гарно виглядають тільки на жінках з ідеальною фігурою, всім іншим вони не надто личать.

Бандажна сукня

Сукня з рясним декором

Щедро прикрашене плаття – антитренд, воно виглядає не надто охайно і вишукано. Сьогодні мода на мінімалізм продовжує зміцнювати свої позиції, а значить, краще зробити ставку на класичний крій і цікавий не кричущий колір.

Сукня з рясним декором

Плаття-футболка

Плаття-футболка – прекрасний варіант для дачі, або для дому, коли вас ніхто не бачить. А ось в місті про нього краще забути. Запам’ятайте: що б ви не вдягнули і який комплект б не склали, плаття-футболка буде виглядати занадто просто і не елегантно, тим більше, коли поєднати його з недоречними аксесуарами.

Плаття-футболка

Трикотажна сукня

Сукня з трикотажу – не поганий варіант на осінньо-зимовий період. Однак і тут є свої «але». Вибираючи безрозмірні силуети, дівчата забувають, що подібний крій повністю приховує жіночні форми і сидить як балахон. Що ще гірше, трикотажні сукні починають швидко збігатися в найбільш незручних і видних місцях.

Трикотажна сукня
Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Сенсація