|
29.10.2020 21:01

Спершу народжують, а потім тиснуть на жалість або чому допомагати треба, але не всім

Чому одним людям хочеться допомагати, а іншим - ні.

Одне місто, але різні райони. Однакові сім’ї, але такі різні долі.
В одному місті жили дві багатодітні сім’ї. Життя йшло, чоловіки – працювали, а жінки сиділи вдома з дітьми. І ніхто не дізнався б про ці родини, якби не трапилося непередбачуване.

Багатодітна мама

Через вірус країна опинилася на карантині. Чоловіки обох родин спершу продовжували працювати і їхнє життя не змінилося. Згодом чоловіків скоротили і тут почалося найцікавіше. Одна з родин, перейшла у режим економі, а жінка. назвемо її Олена, почала шукати способи як заробити гроші. При цьому про труднощі родини ніхто не знав. Жінка з чоловіком постійно щось вигадували, щоб дати дітям все найкраще.
А от у другій родині почалися сварки. Світлана не хотіла йти працювати і вважала, що її чоловік, Дмитро, має забезпечувати родину всім необхідним. Одного разу чоловік не витримав і пішов жити до сестри, яку звали Ольга. Сестра Дмитра мала власний бізнес і, хоч їй було нелегко, влаштувала до себе Дмитра.

А от Світлані стало зовсім погано. Діти постійно вимагали чогось смачненького, за квартиру треба було платити, а заощадження скінчилися. Тоді жінка звернулася до батьків по допомогу, але ті, дізнавшись про ситуацію, порадили непутящій доньці шукати роботу. До речі, у Світлани є старший брат і молодша сестра. Вони, на відміну від жінки завжди працювали і підтримували одне одного. Жінка спробувала звернутися по допомогу до них, але брат і сестра теж почали радити Світлані знайти роботу. Жінка вона непогана і до декрету працювала спершу на невеликій фірмі бухгалтером, а коли скоротили – стала затребуваним перукарем і майстром манікюру. А ще Світлана дуже добре готувала, особливо вдавалися їй кондитерські вироби.

Знаючи це, родина порадила їй почати продаж кондитерських виробів через інтернет і випікати на замовлення. Проте жінка лише скаржилася на все і не хотіла йти працювати, прикриваючись тим, що у неї діти. світлана вважала, що Дмитро має утримувати її і дітей поки Світлана не вийде з декрету і почала надзвонювати чоловікові і його сестрі. А коли ті відмовилися допомагати, писала скрізь які в неї погані родичі. Зрештою жінка залишилася сама, з чоловіком розлучилася, дітей у неї забрали і тепер вони живуть з Дмитром і його сестрою Ольгою. А родичі Світлани завжди раді їх бачити і всіляко намагаються допомогти.

А що ж сталося з Оленою? Жінка змогла реалізуватися у новій професії і тепер вона почала утримувати родину поки її чоловік шукав нову роботу. їм усі намагалися допомогти, але родина відмовилася і запевняла усіх, що все добре.