Categories Цікаве

5 стрижок, які не потребують частих походів до перукаря і особливого догляду

Якщо ви не хочете часто ходити до перукарні, щоб зменшити шанси підхопити коронавірус, варто звернути увагу на ці стрижки.

Пандемія коронавірусу внесла свої корективи в усі сфери життя, і навіть торкнулася жіночих зачісок. І незважаючи на те, що більшість салонів краси влітку відчинилися і працюють в звичайному режимі, багато жінок шукають ту стрижку, яку не потрібно щомісяця поправляти. Адже локдаун можуть ввести в будь-який момент, а самостійно поправляти стильну, але складну стрижку, буде важко.

Ми пропонуємо вам звернути увагу на кілька таких модних варіантів, які, до того ж, личать майже всім.

Багатошаровість

Насправді багатошарові стрижки повернулися в моду ще до COVID-19, але саме зараз вони стали мегапопулярними. А все тому, що ви можете злегка змінитися, але при цьому не чіпати довжину. Та й візуально буде здаватися, що у вас волосся стало в два, а то і в три рази більше – такий ось оптичний обман. Такі стрижки дуже стильно виглядають на кучерявому волоссі.

Одна довжина і рівний зріз

Ідеальне рішення, оскільки така стрижка не вимагає до себе ніякої уваги. Єдиний момент: одна довжина і рівний зріз вимагають, щоб кінці були густими, а зріз – щільним. Інакше все це буде виглядати досить сумно. Але в той же час абсолютно все-одно, якої довжини буде ваше волосся – каре чи нижче лопаток. Головне, це доглянутість і зовнішня привабливість.

Подовжений боб

Його ще називають lob (long bob) – це стрижка боб, але з довжиною до ключиць. Відмінний варіант, якщо хочеться чогось посередині – не дуже короткого, але і не довгого. З такою стрижкою ви можете робити всілякі укладки, змінюючись хоч кожен день.

Подовжений боб

Чубчик з 70-х

Під час самоізоляції руки так і тягнулися до ножиць, і багато хто не витримав і відрізав собі чубчик. Ну і чудово! Подовжений чубчик зі злегка підкрученими кінчиками трохи нижче брів з 70-х – це просто must цієї осені. До речі, плюс цього чубчика в тому, що він буде чудово виглядати на будь-який текстурі волосся: прямому, хвилястому і кучерявому.

Дуже коротка стрижка

На такі експерименти з волоссям можуть піти тільки дуже впевнені в собі і своїй привабливості жінки. Якщо ви все-таки зважитеся на таку зачіску, то врахуйте кілька моментів: обов’язково залиште або зробіть собі невеликий чубчик, і сама стрижка повинна бути рваною (кінці різної довжини).

Дуже коротка стрижка
Share