Місячний календар на листопад 2020: сприятливі та несприятливі дні

Астрологи розповіли, які дні листопада сприятливі для тих чи інших справ, а в які варто бути обережним.

Знаючи, які дні сприятливі і навпаки, ви зможете організовувати своє життя так, щоб у ньому було менше незгод і більше успіхів. У цьому нам допомогли астрологи. Вони впевнені, що місяць має свій вплив на людей. В залежності, у якій фазі знаходиться Місяць, люди себе можуть почувати краще або гірше. Знаючи ці дні заздалегідь, можна підготуватись.  

Що таке фаза Місяця і як вона впливає на людину  

Існують 4 фази Місяця. Ще їх називають чвертями: перша чверть, молодик, повний місяць, остання чверть. Упродовж місяця ми можемо спостерігати за всіма цими періодами. Супутник Землі проходить повз них і ми відчуваємо ці зміни на собі.  

Наприклад, початок місяця — це молодик. У цей час люди відчувають себе дещо стомленими. У них зменшується продуктивність, а у деяких з’являється безсоння. До того ж, у цей період підвищується емоціональність і чутливість. Знаючи, про такі періоди місяця, можна планувати важливі дати і готувати себе до певних станів.  

Місячний календар
Місячний календар

Сприятливі дні листопада за місячним календарем 

Сприятливі дні формуються під впливом Сонця і Місяця. У такий період можна вирішувати важливі питання, приймати доленосні рішення і зважуватись на рішучі кроки. Астрологи вважають, що найбільш сприятливою датою є 28 листопада. До них також приєднуються такі дати: 

  • 21; 
  • 23; 
  • 25; 
  • 26.

Досить складними у листопаді астрологи вважають такі дні: 

  • 4; 
  • 6; 
  • 8; 
  • 30.

А найбільш критичними: 

  • 17; 
  • 27.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.