Майстер клас від Мурчика: є чому повчитися татусям

Спеціалісти кажуть, що коти живуть абсолютно за іншими законами ніж люди. Вони не мають почуттів і їх відчуття залежать від того, чи їм безпечно, тепло, сито і чи чистий лоток. А ми так не думаємо і ось чому.

На відміну від собак, коти не можуть змінювати міміку − це зумовлено їхньою фізіологією.

А усім відома фраза “Кіт, який гуляє сам по собі” творить в нашій уяві незалежну байдужу до всього і до всіх особу. Зазвичай, мабуть, коти такими і є, якщо для прообразу обрали саме їх.

Але буття цікаве тим, що має винятки. Завжди і майже у всьому є щось таке, що не підпадає під наукові висновки, століттями сформовані парадигми, логічні твердження  і пояснення.

Напевне так є, щоб людина завжди пам’ятала про Творця, який все зробив гарно, довершено, все упорядкував, як тільки сам вміє. Але, іноді Йому хочеться пожартувати і показати, що може бути й по-іншому.

Ось лишень погляньте на цього персикового красеня. Це ж ідеальний татусь.

Він бере участь у годуванні малюків, грається з ними.

А скільки ніжності, ласки і тепла віддає він своїм маленьким діточкам. Деякі батьки на двох ногах не здатні продукувати й половину таких почуттів.

Цей котик направду заслуговує найвищої похвали. Ну, просто приклад для наслідування.

Відео з котячою родиною вмить облетіло мережу і зібрало 12 700 переглядів.

 

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.