|
11.11.2020 04:45

Зимовий гардероб: поширені помилки при створенні образу

Взимку варто вдягатися не тільки модно і вишукано, а й по погоді.

До зими залишилося зовсім трохи, тож час придумувати зимові луки. В цій статті ми розповіли про поширені помилки, яких потрібно уникати, щоб виглядати красиво і стильно.

Total black

Похмура погода – зовсім не привід одягатися в усе чорне. Ніхто не сперечається, темні кольори в наших погодних умовах звичні і більш практичні, однак можна зробити вибір на користь синього, коричневого, кольору марсала і інших комфортних, але менш похмурих кольорів. Крім того, завжди можна підібрати барвисті аксесуари, які додадуть образу більш стильного вигляду.

Total black

Економите на верхньому одязі

Холодна погода в Україні триває досить довго, тому більшу частину року доводиться ходити в куртках, пальтах, пуховиках і інших видах верхнього одягу. Хіба це не причина не економити на ньому? Якісні вироби прослужать вам не один сезон, а декілька, тож так ви насправді зекономити більше: грошей, часу, сил.

Тонкі кардигани

Тонкий безформний кардиган – ще один безперечний кандидат на виліт з зимового гардеробу. Він не зробить образ стильним, швидко втрачає форму і легко розтягується. Особливо погано він виглядає вдягнений на водолазку або сорочку: рукава, швидше за все, зберуться гармошкою, з’являться зморшки. Якщо ви не хочете відмовлятися від затишних кардиганів, то краще вибирайте фасони з простим кроєм з більш щільного трикотажу.

Занадто тонкі колготки

Ніжки в тонких капронових колготках і холодна погода виглядають досить сумно і викликають в оточуючих хіба що жалість. Особливо боляче дивитися на дівчат, які поєднують такі колготки з легкою шубою і короткою спідницею. Дбайте про своє здоровя і віддавайте перевагу щільним матовим колготкам: вони виглядають точно не гірше. Якщо ж вам необхідно вдягнути тонкі колготки, то підбирайте до образу довге пальто: як мінімум, це не буде виглядати настільки дивно.

Тонкі колготки

Уггі в місті

Уггі теплі, м’які і зручні, тож їх люблять багато дівчат. Однак насправді це взуття гарне для заміських поїздок і відпочинку на природі. Але уггі ніколи не будуть виглядати стильно на вулицях міста, а отже, нещадно викресліть це взуття з повсякденного гардероба і замініть на трохи менш комфортні, але набагато привабливіші на вигляд чоботи, ботильйони або черевики.