“Він мій друг”: Анджей Дуда розповів, чому вважає Володимира Зеленського справжнім товаришем

На стосунки Анджея Дуди та Володимира Зеленського можна дивитися вічно, оскільки вони дійсно відображають повагу один до одного, дружбу, гордість за те, що вони знають один одного.

Перед початком війни, яку розпочала росія в Україні, Дуда був в Україні та зустрічався з паном Зеленським. Вже 23 лютого 2022 року вони передбачали, що може початися війна, але тоді ще ніхто не знав точно, були сподівання, що нічого не почнеться. Але, на жаль, війна таки прийшла до нашої землі. І вже в той момент Анджей пропонував Володимиру поїхати з ним, але президент України заявив, що він залишається в будь-якому випадку.

Анджей Дуда та Володимир Зеленський

Вже тоді Дуда почав сильно поважати Зеленського за його сміливість, мужність та відданість своєму народові. Анджей насправді дуже вражений героїчними вчинками свого товариша з України. Він сильно цінує те, що у нього є змога бути настільки близьким із Зеленським. Це можна помітити по поведінці президента Польщі, оскільки при кожній зустрічі Дуда міцно обіймає Володимира і завжди цікавиться, як у нього особисто справи, настрій та стан.

Анджей Дуда та Володимир Зеленський

Президент Польщі розповідав, що він завжди відповідає, якщо йому телефонує Зеленський, на зустрічах, вночі, вранці, в будь-яку мить, коли йому потрібна допомога. Також і теми крім війни чоловіки обговорюють між собою і діляться почуттями. Це просто неймовірний зв’язок, який з’явився завдяки таким жахливим подіям, як війна.

“Можу впевнено сказати, що він мій друг. У нас міцна дружба й в політиці з почуттям взаємної поваги, перш за все, моєї поваги до нього. Він опинився на висоті. У нас політичні дружні та життєві дружні відносини. Я роблю все, щоб його підтримати” – розповів Анджей.

Анджей Дуда та Володимир Зеленський

До речі в інтернеті дуже багато відео-фрагментів, де видно, наскільки важливим став Зеленський для Дуди. Також підписники створюють смішні меми з цього приводу, бо їхня дружба дійсно варта поваги та уваги.

Схожі статті

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.

Як досягти корейської дзеркальної шкіри для ідеального кольору обличчя: ці поради прості, але неочевидні

Корейські красуні давно зарекомендували себе як знавці по догляду за собою, адже красивішої шкіри, ніж у них немає ніде в світі. А їхні секрети вже не секрети.