Не тільки кращий президент, а й футболіст непоганий: в мережі є кадри, як Володимир Зеленський грає у футбол

Володимир Зеленський єдиний президент, який не був пов'язаний з політикою до участі в дебатах та до моменту, як зайняв свою посаду. Але, це не заважає йому бути найкращим лідером країни серед усіх його попередників.

Володимир людина досить різностороння, тому, з дитинства він був душа компанії, його думку поважали, прислуховувались до його рішень, і не дарма Зеленський у шкільні роки був старостою класу. Так, його поведінка не була ідеальною, але він завжди ставав на захист своїх і отримував від вчителів один із перших. Саме за ці якості його любили і поважали, як і зараз.

Володимир Зеленський

У дитинстві Володимир також дуже полюбляв футбол, певно як і кожен чоловік, та це захоплення перейшло з ним й у доросле життя. Тому, раніше, ще до свого президентства Зеленський дуже любив пограти з друзями у футбол. Та варто сказати, м’ячем він володіє так само гарно, як і країною.

Наразі постать Володимира Зеленського є головною в усьому світі, і, звісно, його ім’я звучить звідусіль. Тому, звісно багатьох цікавить яка він людина в житті. І якщо раніше ми бачили його зі сцени “Вечірнього кварталу”, як актора, який повністю відвертий з глядачами, то зараз він президент, який виборює свободу своєї країни і він немає часу на відвертості.

Але зараз Зеленський демонструє мужність, стійкість та героїзм, чим і надихає своїх прихильників у соціальних мережах відшукувати архівні відео та фото, які підіймають Володимира в очах всього світу ще більше.

Так, наприклад у соціальній мережі instagram один з фанів Зеленського вирішив пригадати, як майстерно наш президент грає у футбол. Певно це кадр з якогось особливого матчу, оскільки Зеленський та інші відомі люди були одягнені у форму київського футбольного клубу “Динамо”. Помітно, що в той момент Володимир отримує радість від гри.

Схожі статті

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.

Як досягти корейської дзеркальної шкіри для ідеального кольору обличчя: ці поради прості, але неочевидні

Корейські красуні давно зарекомендували себе як знавці по догляду за собою, адже красивішої шкіри, ніж у них немає ніде в світі. А їхні секрети вже не секрети.