Не тільки “Величне століття”: ТОП-10 геніальних турецьких серіалів, які цікаво дивитися

Турецькі серіали – це щось особливе, якась магія, яка заворожує тебе перед екраном телевізора чи ноутбука і ти не можеш відірвати очей від сюжету, тобі стає цікава кожна деталь. А яке в Турції кохання, просто мрія. Ми знаємо, що іноді в житті не вистачає фрб, тому склали ТОП-10 турецьких серіалів, які вкрадуть ваші серця.

Постукай у мої двері

Постукай у мої двері

Серкан Болат та Еда Ялдиз це вибухова суміш. Він серйозний та стриманий відсторонений бізнесмен, а вона молода та непосидюча студентка. У сюжеті багатосерійного серіалу їхні шляхи переплітаються через чергову забаганку Еди, але ця зустріч стає доленосною. Два серця, які борються з розумом та намагаються не піддаватися почуттям, бо не все так просто, так би мовити, їх переслідує заборонене кохання. Пригоди, пристрасть, романтика, щастя, проблеми – цей серіал поєднує в собі все, що змусить вас причепитися до екрану і разом з головними героями переживати їх складний, але такий романтичний шлях до кохання.

Почуй мене

Почуй мене

Зовсім новий серіал про учнів старшої школи, в якій вирують пригоди, і, вони достатньо дорослі, аби з ними впоралися прості діти. Уявіть, є два клани: мажори та звичайні розумники на стипендії. Звісно, є розподіл. Але рівно до того моменту поки головний мажор Канат не закохується по вуха в бідну дівчину Екім, яка має намір порушити цю систему та вивести всіх на один рівень. Кохання, заборони, ревнощі, небезпека – ці всі емоції у вас викличе цей серіал.

Чорне кохання

Чорне кохання

Це один із найдраматичніших серіалів. Кемаль і Ніхан люблять одне одного, хоч і належать до різних верств суспільства. І в їхньому житті все могло б скінчиться весіллям, якби не шантаж ще одного героя. А Емір закоханий у Ніхан з самого дитинства і готовий на все, щоб підкорити її.

Правосуддя

Правосуддя

Тут все починається з розслідування та таємниць, цей серіал точно зможе постійно тримати у напрузі та щоразу дивувати. Джейлін – молода, норовлива та красива жінка й  успішний адвокат, який допомагає людям. Ільгаз – державний прокурор, який завжди працює за правилами і ніколи не бреше. Але одного разу доля зводить обох для однієї справи, що стосується їхніх родичів.

Корольок. Птах співочий

Корольок. Птах співочий

Пам’ятаєте красеня Балібея з “Величного століття”? Так от, вмикайте цей серіал та насолоджуйтесь ним у головній ролі. Наївна молода сирота за прізвиськом корольок по вуха закохується у свого далекого родича красунчика і всіма зусиллями намагається не проявляти своїх почуттів до дорослого Кямрана, але лише до тих пір, поки він сам не здасться у полон почуттів.

Маленькі Таємниці

Маленькі таємниці

Це історія багатих сімей Стамбула та їхніх дітей. Це серіал про золоту молодь, їхнє розкішне, але дуже непросте життя. Сюжет поєднує павутину їхніх взаємин, ну і звичайно нерівне кохання, тобто, тут буде мізольянс, та кохання насправді  у кожного своє, різне, але таке красиве та палке.

Запах полуниці

Запах полуниці

Молода і приваблива Асли мріє стати кондитером світового рівня. Але заради здійснення своєї мрії, їй необхідно відлетіти до Бодруму. А у літаку дівчину чекає доленосна зустріч, яка не відразу їй сподобається. Але саме цей нахабний хлопнць Брук перегорне її життя.

Вітряний

Вітряний

Тут історія переплітає у собі жагу до помсти, але й сильне кохання, яке не дає красеню Мірану переступити через своє серце, якого торкнулась спадкоємиця винуватців всіх проблем його родини Рейян.

Осман

Осман

Це зовсім не романтична історія про кохання чи боротьбу серця та розуму. Головного героя історії звати Осман Газі, він є рідним сином одного з найвідоміших турецьких правителів, який отримує владу у спадок будучи ще зовсім юним. Звісно, йому доводиться завойовувати довіру, і цей шлях не з простих.

Пані Фазилет та її дочки

Пані Фазилет та її дочки

Вдова, на ім’я Фазилет все своє життя присвятила вихованню двох доньок, але крім цього ніяких висот не дійшла. Тому, сюжет фільму розгортається у намірах матусі видати своїх принцес за багатіїв попри все.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.