Як виглядають дружини ветеранів футбольного клубу “Шахтар”: Пятова, Степаненка та інших легенд

Певно, кожна дівчина у своєму житті хоч раз думала про чоловіка-футболіста, адже вони всі такі гарні, сильні, а також, зазвичай вірні, тому що часу на дурниці та інших жінок у них немає. І що це якщо не мрія?

Зазвичай чоловіки–футболісти не мають часу на побудову стосунків, оскільки в них постійно тренування, матчі, виїздні та домашні. Але ж є і періоди для відпочинку, коли є перерви між сезонами. І ці моменти гравці футболу не втрачають дарма. Саме тому, більшість з них мають міцні родини.

Наприклад у футбольному клубі “Шахтар” є такі гравці, яких можна сміливо назвати іетеранами клубу, оскільки вони неначе все життя присвятили одній команді та навіть не збираються уходити. Але й особисте життя встигли налагодити і воно є щасливим.

Андрій Пятов

Андрій є справжньою легендою донецького “Шахтаря”, адже у команді він з 2006 року. І саме Пятов вважається одним з найкращих вратарів в Україні. Пятов ветеран команди, оскільки наразі йому вже 38 років, а він все ще грає, та грає відмінно.

А от щодо особистого життя, то Андрій давно одружений, і його обраницю звуть Юлія. Жінка народила футболісту 4-х дітей, донечок Дашу, Мілану та Мію і сина Лева. Пара разом вже 17 років, уявити тільки, немов ціле життя. Судячи з постів Юлії в instagram, в їз родині панує щастя, взаєморозуміння та гармонія. І часті відрядження чоловіка не є привідом для сварок чи ревнощів. Видно, що жінка Пятова доглядає за собою і варто сказати, після 4-х пологів має неперевершену фігуру. Юля білявка, і дуже мудра жінка.  Тож, для Андрія його родина є опорою.

Тарас Степанеко

Тарас є невід’ємною частиною команди “Шахтаря”, оскільки він півзахисник, до того ж супер професійний. Свою задачу на полі Степаненко завжди виконує на мільйон відсотків, через що його і цінують у клубі. У складі команди він з 2010 року. Тож, Тараса також можна вважати ветераном “Шахтаря”.

У свої 33 роки Тарас вже 10 років має шлюб з дівчиною на ім’я Маргарита, вона тендітга та дуже красива. А також матуся 3-х синів. Рита має свій блог в соцмережі instagram, де висвітлює свої будні матусі. А також, жінка є блогером, тому її можна не рідко побачити на сторінках рзних брендів.

Ярослав Ракіцький

Ще один ветеран “Шахтаря”, який поповнив склад команди у далекому 2005 році. Ракіцький майже з самого початку кар’єри буув в основному складі захисником, і зараз історія не змінилася.

Дружину легендарного 33-річного гравця донецького “Шахтаря” звуть Ольга. Жінка займається вокалом та є автором пісень. У шлюбі пара перебуває з 2009 року, але разом вони набагато раніше. Оля втигла народити футболісту доньку Ярославу та сина Артема.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.