П’ятниця 13-го листопада 2020 року: астрологи розповіли, що не можна робити у цей день і як себе краще поводити

Астрологи вважають, що п'ятниця 13-го досить складний і негативний день. Вони розповіли, як краще вести себе у цей день, щоб обійти всі негаразди.

П’ятниця 13-го завжди була окутана таємничістю і забобонами. І не даремно. Цей день є символом плутанини і хаосу. Астрологи радять бути вкрай обережними у цей день: не брати кредитів, на позичати грошей, не витрачати власні кошти, не сваритись з оточуючими, ну встрявати у сутички. Всі ці дії можуть в подальшому призвести до великих проблем, з яких тоді вже буде складно вийти. Тому не дивно, чому люди так остерігаються цього дня, адже для деяких людей він може буде вкрай небезпечним.

Що потрібно робити в п’ятницю 13-го, щоб уникнути неприємностей

Містичне число 13
Містичне число 13

У першу чергу намагайтесь не конфліктувати ні з ким. Сварка може призвести навіть до розриву стосунків з дорогою вам людиною. Небезпечно це ще й тим, що після цього розриву потім неможливо возз’єднатись. Стосунки втрачаються назавжди.

Крім цього, не намагайтесь встрявати у сутички з незнайомими людьми. Вся справа у тому, що вони, навіть не усвідомлюючи цього, можуть мати погане око. Тобто навести на вас погану карму і відігнати удачу. До того ж, тримайте свої думки в позитивному ключі, не бажайте нікому нічого поганого і зберігайте хорошій настрій.

Астрологи не радять проводити у цей день якісь ритуали, гадати, робити привороти. Вони можуть обернутись для вас дуже небезпечно.

Також варти тримати свої фінанси при собі. Не давати нікому в борг і самому його не брати. Відмовитись від великих покупок і не влазити в авантюри.

Астрологи також радять не бути занадто довірливими у цей день, адже можуть попастись шахраї.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.