Без розкоші, але зі смаком: які прикраси обирає перша леді України Олена Зеленська – каблучки, брошки та інше

Бути першою леді цілої країни – це непроста задача, адже це величезна відповідальність перед тими людьми, які тобою надихаються. Це витримка, сила, характер. Але наша леді Олена зі своєю задачею порається на всі 100%.

Звісно, багатьох зовсім не цікавить питання, як Олена Зеленська готується до своїх зустрічей, які мають величезне значення для України та впливають на хід війни. Більшість поглядів та уваги завжди прикуті до образів першої леді. Оскільки майже всі знають, що Зеленська обирає лише українське. Вона завжди намагається бути стриманою та елегантною, тому, жодного разу ми не побачили її у невдалих та недоречних образах.

Гардероб пані Зеленської ми вже розбирали і там звучать такі імена, як Катя Сільченко, Артем Клімчук та інші. Але Олена ще дуже ретельно обирає аксесуари для своїх ділових образів, це сережки, пояси та прикраси. Але найбільшу увагу та любов Олени до себе привертають брошки, до того ж завжди із сенсом. Тож, про це і поговоримо.

KIRA VINTAGE

Коли Зеленська презентувала свою фундацію у Нью-Йорку, вона обрала брошку від цього бренду, який займається вінтажними прикрасами. На Олені була французька брошка, яка символізує пшеницю. Тобто ця прикраса не нав’язливо демонструвала родючість української землі.

Guzema та Gunia

Олена дуже часто обирає брошки та сережки від цих брендів, які часто роблять колаборації. Тож, одну з таких брошок Олена одягнула на саміт перших леді, що відбувся у Києві ще у серпні 2021 року, також під час візитів у Вашингтон, Лондон і Стамбул. Оскільки ця прикраса демонструє деякі частини української вишиванки та відразу показує її цінність серед українок.

Також Олена обирає й сережки від бренду Guzem.Так, для візиту у Нью-Йорк перша леді вийшла в сережках з колекції “Незалежна”, яка присвячена цінності свободи в Україні.

Прикраси Зеленської

Ще Зеленська з’являлась у прикрасах від Gunia з колекцій “Київська Русь”, “Незалежна”, “Півник” та “Бароко”

Gasanova

Також перша леді обирає брошки від бренду Gasanova, яка вироблена у формі мапи України, а її особливістю був камінець на місці міста Донецьк.

Прикраси Зеленської

Тож, Олена завжди обирає прикраси з величезним українським сенсом, що відразу збирає купу поглядів та інтерес до деталей, які демонструють силу та незалежність нашої країни і першої леді.

Схожі статті

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.

Як досягти корейської дзеркальної шкіри для ідеального кольору обличчя: ці поради прості, але неочевидні

Корейські красуні давно зарекомендували себе як знавці по догляду за собою, адже красивішої шкіри, ніж у них немає ніде в світі. А їхні секрети вже не секрети.