ТОП-8 маловідомих фактів з життя президента України Володимира Зеленського: ви будете здивовані

Володимир Зеленський нині є головною постаттю в світовому середовищі, оскільки саме він є лідером тієї країну, в якій росія розпочала жорстоку війну та навіть не збирається залишати нас у спокої.

Звісно, що постать Зеленського різко почала цікавити всіх. І це стосується не тільки політичної діяльності Володимира Олександровича, а ще й особиста інформація з його біографії. Тому, ми вирішили підібрати 8 найменш відомих фактів про нашого президента і розповісти їх вам.

Факт 1

Життя за кордоном
Життя за кордоном

Цілих чотири роки Зеленський жив у Монголії, де й пішов навчатися  у перший клас, там Володимир почав активно спілкуватися з однолітками та відразу показав свою готовність до соціуму та лідерство. Та згодом родина переїхала до України.

Факт 2

Навчання
Навчання

У 16 років Володимир виграв грант на безкоштовне навчання в Ізраїлі, але не поїхав, тому що його батько був проти цього, тому він навчався у рідному Кривому Розі.

Факт 3

Історія кохання
Історія кохання

Зі своєю нинішньою та єдиною дружиною Оленою він познайомився ще у школі. Вони навчалися у паралельних класах і вже тоді Володимир зрозумів, що саме ця дівчина стане його дружиною. Так і сталося.

Факт 4

КВК

З 1999 по 2003 рік його команда “95 квартал” виступала у вищій лізі КВК. І часто вигравала призові місця та гарно себе зарекомендувала.

Факт 5

Початок на Кварталі

У 2005 році Володимир Зеленський нарешті зміг вивести свою команду на телебачення і вже тоді на каналі “Інтер” стартувало його авторське шоу “Вечірній квартал”. Яке ми бачимо досі.

Факт 6

Робота на Інтері

Зеленський цілих 2 роки був генеральним директором каналу “Інтер”. Про це взагалі майже ніхто не знає, проте, це дуже важливий період з біографії Володимира.

Факт 7

Національність

За своєю національністю Володимир Олександрович є не українцем, а євреєм. Його тато є чистим євреєм, з яким, до речі у Володимира гарні стосунки.

Факт 8

Напади на Зеленського

У 2015 році кадировці хотіли посягати на життя Володимира Зеленського, але, на щастя, злочинців ліквідували.

Схожі статті

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.

Як досягти корейської дзеркальної шкіри для ідеального кольору обличчя: ці поради прості, але неочевидні

Корейські красуні давно зарекомендували себе як знавці по догляду за собою, адже красивішої шкіри, ніж у них немає ніде в світі. А їхні секрети вже не секрети.

Як правильно обсмажити буряки, щоб борщ мав неймовірний насичений колір та смак: таке варто знати

Борщ – страва, яка є символом української кухні. Головний секрет приготування криється в правильній обробці буряків. Розповідаємо, як обсмажити їх так, аби отримати насичений колір та смак.