Астрологи назвали речі, які притягують бідність: позбудьтеся їх і ваш гаманець потовстішає

Астрологи розповіли, яких речей ви маєте позбутись, щоб налагодити свою грошову енергетику і не притягувати бідність.

Астрологи впевнені, що деякі речі просто притягують до себе бідність. Тому від них краще раз і назавжди позбутись, щоб налагодити свою грошову енергетику. Розповідаємо про ці речі детальніше.

Порожні пляшки

В оселі краще не залишати порожні пляшки, адже вони символізують порожнечу. І стосуватись вона може не тільки ситуації в дома, але і вашого гаманця. Намагайте не тримати в оселі порожні пляшки, або відразу наповнюйте їх чимось.

Запліснявілий або черствий хліб в оселі

У справжньому домі має завжди бути свіжий і м’який хліб. Черствий — означає бідність і збитки, тому варто не доводити до такого стану або відразу позбуватись зіпсованого продукту.

Зів’ялі квіти

Зів'ялі квіти
Зів’ялі квіти

Такі квіти мають дуже сильну енергетику і можуть відобразитись не тільки на фінансах, а на вашому самопочутті, забираючи щастя, процвітання і позитив.

Битий посуд

Такий посуд може приносити до вашої оселі бідність і розчарування. Тому варто відразу його позбуватись.

Старі меблі

Такі меблі лише роблять простір бруднішим і захаращеним. Позитивна енергетика не затримується тут надовго. Це ж стосується і застарілих шпалер. Вони можуть накликати біду і до того ж виглядають не презентабельно.

Старе взуття

Астрологи запевняють, що таке взуття може приносити бідність і проблеми з грошима. Тому його потрібно негайно позбутись. Це ж стосується брудного і рваного взуття. Намагайтесь дпідтримувати їх у доглянутому вигляді, носити на ремонт. Не даремно говорять, що зустрічають по одягу.

Схожі статті

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.

Як досягти корейської дзеркальної шкіри для ідеального кольору обличчя: ці поради прості, але неочевидні

Корейські красуні давно зарекомендували себе як знавці по догляду за собою, адже красивішої шкіри, ніж у них немає ніде в світі. А їхні секрети вже не секрети.