|
18.11.2020 19:29

Дмитро Разумков: придивіться до нього, можливо це наш наступний Президент?

Здається місце голови Верховної Ради при Президентові Зеленському для Дмитра Разумкова було визначене ще до перемоги команди на виборах. В кожному разі, до цього часу ще ніхто не ставив під сумнів його відповідність займаній посаді.

Через рік його керівництва парламентом багато хто з політологів почав називати Разумкова представником нового покоління політиків і навіть ймовірним майбутнім Президентом країни.

Нещодавно, відповідаючи на запитання видання Welt, чи не плекає він думок з приводу того, щоб посісти вищий пост, Разумков відповів, що у нього багато поточних завдань, які стоять перед Україною і які потрібно виконувати і що фантазувати у нього немає часу.

Відповідь гідна справжнього політика.

До наступних виборів чекає ще довгий шлях. Перед Україною стоять великі проблеми. Тепер нам потрібно зосередитися на їхньому вирішенні, а не на політичних амбіціях.

Дмитро проявив й неабияке почуття гумору, сказавши, що його посада голови парламенту німецькою звучить як президент парламенту. “Так що, принаймні певною мірою, я вже президент”, – заявив Разумков.

І ще Дмитро, як справжній політик, закинув кісточку, сказавши, що ще два роки тому він уявити не міг, що стане головою парламенту. Шляхи Господні несповідимі.