Топ 5 речей гардеробу, на які не потрібно витрачати грубі гроші, щоб виглядати приголомшливо

Одяг, звісно, не головне. Але зустрічають по ньому – це істина. Усі хочуть гарно виглядати, модно і стильно одягатися. Та не у всіх на це є кошти. Ми розповімо на чому вдасться заощадити.

Сезонні тренди

Сезонні тренди будуються на творчих баченнях дизайнерів і є дуже нетривкими.Нинішнього літа, до прикладу, модні сукні з рослинним орнаментом великих розмірів. Натомість на наступне літо тренд уже вийде з моди і що, вам викидати сукню?

Тому сезонні тренди це якраз те, нащо не потрібно витрачати гроші, якщо їх немає.

Кросівки

Якщо ви хочете зекономити, то не йдіть купувати кросівки у дизайнерський магазин, де за них вам потрібно буде викласти втричі дорожче. Можна знайти баланс між ціною і якістю, порівнявши в інших бутіках. Але, пам’ятайте, що в кросівках головна особливість це зручність. І нижча вартість взуття не повинна бути на шкоду якості.

Біжутерія

Якщо ви носите біжутерію, то варто підбирати нейтральний дизайн у відповідному бюджетному діапазоні. Головне, щоб це було вашим доповненням і продовженням.

Джинси

Сучасні джинси найрізноманітніших торгових марок доволі якісно зшиті. Відрізнятися від дизайнерських можуть лише якістю тканини і модною фурнітурою. То ж, якщо пошукаєте і знайдете варіант, який вам сподобається і значно дешевше, то чому б ні?

Туфлі «на вихід»

Їх, безумовно, потрібно мати. Але ми їх дістаємо з шафи двічі-тричі на рік. Чи варто на них тратити великі кошти?

Переберіть свої вечірні сукні і купіть якийсь варіант взуття, який виручить у будь-якій ситуації і підійде до усіх суконь. Це можуть бути універсальні туфлі-лодочки на середньої величини підборах, чорного кольору.

 

Схожі статті

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.

Як досягти корейської дзеркальної шкіри для ідеального кольору обличчя: ці поради прості, але неочевидні

Корейські красуні давно зарекомендували себе як знавці по догляду за собою, адже красивішої шкіри, ніж у них немає ніде в світі. А їхні секрети вже не секрети.