|
18.11.2020 20:53

Топ 5 речей гардеробу, на які не потрібно витрачати грубі гроші, щоб виглядати приголомшливо

Одяг, звісно, не головне. Але зустрічають по ньому – це істина. Усі хочуть гарно виглядати, модно і стильно одягатися. Та не у всіх на це є кошти. Ми розповімо на чому вдасться заощадити.

Сезонні тренди

Сезонні тренди будуються на творчих баченнях дизайнерів і є дуже нетривкими.Нинішнього літа, до прикладу, модні сукні з рослинним орнаментом великих розмірів. Натомість на наступне літо тренд уже вийде з моди і що, вам викидати сукню?

Тому сезонні тренди це якраз те, нащо не потрібно витрачати гроші, якщо їх немає.

Кросівки

Якщо ви хочете зекономити, то не йдіть купувати кросівки у дизайнерський магазин, де за них вам потрібно буде викласти втричі дорожче. Можна знайти баланс між ціною і якістю, порівнявши в інших бутіках. Але, пам’ятайте, що в кросівках головна особливість це зручність. І нижча вартість взуття не повинна бути на шкоду якості.

Біжутерія

Якщо ви носите біжутерію, то варто підбирати нейтральний дизайн у відповідному бюджетному діапазоні. Головне, щоб це було вашим доповненням і продовженням.

Джинси

Сучасні джинси найрізноманітніших торгових марок доволі якісно зшиті. Відрізнятися від дизайнерських можуть лише якістю тканини і модною фурнітурою. То ж, якщо пошукаєте і знайдете варіант, який вам сподобається і значно дешевше, то чому б ні?

Туфлі «на вихід»

Їх, безумовно, потрібно мати. Але ми їх дістаємо з шафи двічі-тричі на рік. Чи варто на них тратити великі кошти?

Переберіть свої вечірні сукні і купіть якийсь варіант взуття, який виручить у будь-якій ситуації і підійде до усіх суконь. Це можуть бути універсальні туфлі-лодочки на середньої величини підборах, чорного кольору.