Як зараз живе найстаріша мама України, яка народила в 65, та чому у неї хочуть забрати дитину – всі подробиці

Прізвище 75-річної Валентини Підвербної знову на перших шпальтах видань. Цього разу її звинувачують у неналежному вихованні дочки і у використанні її для жебрацтва.

Начебто заяву у Мінсоцполітики з такими звинуваченнями і з проханням забрати дитину у «бабці» написала землячка Валентини Валерія Шашенок, повідомляє kp.ua.

Очевидці розповідають, що Валентина, гуляючи з дочкою, може витріщатися на перехожих, голосно їх обговорювати. А коли їй роблять зауваження, то вона криє ненормативною лексикою прямо при дитині. А дівчинка поторює.

Так само нібито мама не вбачає нічого поганого у тому, що дівчинка може підійти до будь-кого і попросити гроші.

Анна-Марія серед однокласників
Анна-Марія серед однокласників

Про  те, що Валентина Підвербна неадекватно виховує свою доньку заяв у органи місцевої влади надходить багато. Це підтвердили в службі у справах дітей  Чернігівської облдержадміністрації.

Там не заперечують, що поведінка матері Анни-Марії іноді більш, ніж дивна. Але разом з тим, визнають, що дівчинка доглянута. Завжди одягнена у якісні і чисті речі. Вона вчасно пішла в школу і добре навчається. Єдина заява 2013 року в поліцію про те, що мама використовує доньку для жебрацтва не підтвердилася. За сім’єю спостерігають соціальні служби. Вона на контролі у  місцевих органів влади.

Голова Новозаводської районної ради Тетяна Кузнєцова-Молодчая розповідає, що Анна-Марія в школі добре соціалізувалася, хоч дещо виділяється гіперактивністю. Вона непогано знає математику і встигає з гуманітарними предметами. А поведінка мами є наслідком її надмірної любові до дочки.

Звідси і бажання відгородити її від зайвих очей – щоб не навели пристріт, і надмірна опіка її в школі – мама спочатку сиділа на уроках, а потім очікувала  до закінчення їх в коридорі. Але це дівчинці не заважає. Вона росте, розвивається і забирати її у мами немає ніяких причин.

−Дівчинці легше не стане. Вона тільки ще більше образиться і розізлиться на весь світ. Мама не алкоголік, дитину не б’є. Дивною видається для оточуючих – це так. Але якою б мама не була, з нею краще, ніж в дитячому будинку, – запевняє посадовець.

Нагадаємо: Валентина Підвербна народила доньку Анну-Марію на 66-му році народження шляхом запліднення invitro.

Схожі статті

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.