|
20.11.2020 10:44

Чому Володимир Кличко виховує свою дочку сам та коли він встиг стати батьком-одинаком

Дівчинці уже 5 років, її звати Кайя-Євдокія. Це плід недовготривалого кохання Володимира з американською актрисою Хейден Панеттьєрі.

Познайомилися, пише преса, на одному з боїв Кличка, де шанувальниця української зірки боксу підійшла взяти автограф. Невдовзі у них зав’язався роман, а згодом, у 2015 році, й народилася донька.

Володимир з мамою Євдокії

Коли Володимир закінчив спортивну кар’єру, родина переїхала в Київ, але вже дуже швидко жінка зрозуміла, що в Україні їй окрім бути дружиною і то номінальною – пара не була офіційно розписана, – нічого не світить. Ото ж, Хейден зібрала речі і поїхала назад в Америку, залишивши Кайю-Євдокію татові.

Можна як завгодно ставитися її вчинку, але осуджувати не треба, бо ми не знаємо усіх подробиць їхнього з Володимиром життя і напевне, ніколи не дізнаємося мотивів її рішення. Але мова не про неї.

Володимир достатньо забезпечений чоловік, щоб дати своїй донечці усе, що їй необхідне -відповідний догляд, освіту, заохотити цікавими заняттями.

А поки що він турбується про її щасливе дитинство. Володя багато часу проводить з Дунею на відпочинку, під час домашніх занять та за розвагами. Улюбленим заняттям дівчинки є гримуватися (поклик крові, можливо, росте майбутня актриса?) і татко залюбки підіграє їй у цьому.

Кайя- Євдокія

Заки Кайї-Євдокії не бракує любові. Дружина Віталія Наталя також бере участь у вихованні дівчинки, а двоюрідні брати і сестричка  залюбки з нею граються.

Володимир не поспішає також з мамою для донечки – чи то уже двічі «обпікся і дмухає на холодне», чи вже більш перебірливий став. Але в соціальних мережах ніде немає жодної інформації про його особисте життя, якісь любовні стосунки чи навіть інтрижки. Усе покрито таємницею. Можливо, так вирішив тато, щоб у дівчинки не було підстав потім йому чимсь дорікнути – розумно.