|
22.06.2023 16:58

Що відомо про акторку, яка зіграла Роксолану у похилому віці: надихаюча історія Вахіде Перчин

Спочатку весь світ побачив образ Роксолани за допомогою акторки Мер’єм Узерлі, вона зіграла молоду Роксолану й настільки сильно вжилася у роль, що уявити на її місці когось іншого було просто неможливо. Проте життя та сценарій вносить свої корективи, і після трьох повних сезонів Мер’єм довелося замінити на іншу та не менш геніальну акторку.

Яка старша Роксолана у житті

Так, у 4 сезоні серіалу “Величне століття” на роль Хюррем Султан запросили турецьку актрису Вахіде Перчин. Багато глядачів зміну актриси сприйняли у штики, але мало хто знає величину цієї особистості та її професіоналізм. У ролі Хюррем Вахіде не була розкрита повністю, адже  вона набагато багатогранніша за образ Хюррем.

Насправді мало хто знає особисті перепони дорослої Роксолани, хоча сама акторка є справжньою легендою світу турецького кінематографа. І зараз ми розкажемо про її історію реального життя.

Вахіде визнана найкращою актрисою року в різні роки, аж 8 разів. На міжнародному рівні вона стала відомою завдяки ролі Хюррем і за цього персонажа вона теж отримала нагороду, але до цього вона була переможцем у номінаціях “Акторка року”, “Жінка року” неодноразово. За роль Хюнкяр Яман у серіалі “Одного разу у Чукурова” вона визнана кращою акторкою в іноземному просторі.

Вахіде Перчин перемогла онкологію. Ба більше, зйомки у “Величному столітті” вона розпочала, проходячи останні курси хіміотерапії. І всі кадри з нападами клімаксу у серіалі – це кадри натурального побічного ефекту після хімії. І це насправді героїчно для хворої жінки. А ще під час виконання ролі Хюррем, Вахіде переживала важке розлучення. Це той випадок, коли особисте нещастя пішло не у сторону депресії, а у творчість.

Доля Вахіде Перчин

Зараз Вахіде має власну Академію в Стамбулі, де навчають акторській майстерності. А також чудова акторка обіймає посаду четвертого президента профспілки акторів Туреччини.