|
12.07.2023 17:09

Нові герої нашого часу: заслуги та досягнення засновника головного благодійного фонду країни Сергія Притули

За останні півтора року наша країна поповнилась новими іменами, яких можна внести у список героїв України. І деякі, на жаль, вже ніколи не дізнаються цього, оскільки вони віддали своє життя за життя мільйонів українців. А ті, хто залишився жити, роблять неймовірні речі  для нашого народу і для нашого майбутнього. Захисники нашої країни боронять її на різних фронтах. Вони гідно і відважно виборюють нашу свободу, це військові, волонтери та місцеві діячі,  які роблять щось неймовірне, аби зберегти нашу неньку. Це мирні жителі, які все витримують і не сидять на місці.

Сергій Притула став новим героєм

Варто зазначити, що зараз в Україні кожен знаходиться на своєму місці, і кожен робить все можливе, аби допомогти військовим виборювати наше майбутнє з лап загарбників. Наприклад, немало зусиль та роботи докладає відомий телеведучий, волонтер і шоумен Сергій Притула. Його благодійний фонд працює не покладаючи рук, він оголошує неймовірно важливі збори, які швидко та дуже оперативно покривають великі потреби Збройних Сил України.

І варто додати, що фонд Притули допомагає нашим захисникам ще з 2014 року, коли росія напала на Донецьку та Луганську області. Але якщо раніше Сергій це робив за власні кошти, то зараз їх не вистачає і для цього його фонд розширився і нині працює на всій потужності.

Всі пам’ятають історію з трьома “Байрактарами”, на які українці задонатили за кілька днів, і ця історія настільки вразила весь світ, що їх Україні просто подарували, а зібрані кошти пішли на інші потреби ЗСУ.

Сергій Притула

Тож, досягнення Притули у волонтерській діяльності досягли дуже високого рівня і він став одним з головних волонтерів нашої України.