|
25.11.2020 17:09

Тіна Кароль купила два гектари землі в Карпатах, аби бути поближче до Дана Балана

Зірка закохалася в Карпати після того, як навесні цього року підкорила з сином Говерлу.

Тіна Кароль придбала  дві ділянки землі в різних селах біля Верховини в Івано-Франківській області

Наприкінці серпня нею було оформлене право власності на 2га землі в селищі Бистрець, урочище Росіш, пише WestNews. Селище знаходиться подалі від туристичних маршрутів, але поблизу Гаджинські водоспади, полонина Веснарка і гора Піп-Іван Чорногорський.

Інша ділянка на 24,5 сотки знаходиться поблизу, за 7 км, в селі Ільці, в долині річки Чорний Черемош.

Долина біля річки Чорний Черемош, вид на село Ільці

Місцевість доволі занедбана, інфраструктури немає. На всій території існує один підйомник і кілька кафе. Знову ж, маленька фішка – поблизу знаходиться Музей Гуцульської магії і дім-музей, де Сергій Параджанов знімав «Тіні забутих предків».

Призначення ділянок, як зазначено  в документах, – будівництво житлових будинків і громадських споруд (готель, магазин).

Тіна Кароль в інтерв’ю для «Світське життя» розповіла, що час весняного локдауну використала для подорожей з 12-річним сином Веніаміном. І була вражена красою Карпат. Раніше приїжджаючи з концертами в Буковель, не змогла розпізнати усі гірські принади. А тепер, побувавши у звичайному селищі, серед карпатських овець, артистка почала замислюватися над тим, щоб, можливо, щось й придбати в горах.

Мешканці місцевості кажуть, що на разі ніякого руху і будівництва на цій землі не відбувається.