Українка створює іграшки, щоб заробити на лікування чоловікові, пораненому в АТО (фото)

Тільки на протисудомні й знеболювальні препарати для захисника сім'я витрачає близько 15 тисяч гривень на місяць.

М’яких ведмедиків, єнотиків, котиків, панд і собачок в’яже Аліна Осіпова із Знам’янки Кіровоградської області. Жінка — дружина учасника АТО, який отримав важке поранення на війні, тож іграшки власного виробництва для Аліни — не так хобі, як спосіб заробити на життя і лікування чоловікові.

Про це пише видання “Точка доступу”.

В далекому 2014 році 35-річний Олександр Осіпов родом з Кіровоградщини отримав під час бойових дій важке поранення – ворожа снайперська куля прошила наскрізь стегно чоловіка. Трапилася ця подія на кургані Савур-Могила на Донбасі.

За словами самого військового, того дня він разом із побратимами потрапив у засідку бойовиків. Бій продовжувався близько трьох години. У Олександра вистрілив російський снайпер.

Олександр і Аліна
Олександр і Аліна

Захисник пережив багато операцій, проходив лікування в обласному госпіталі і інституті нейрохірургії в Києві. Спочатку він міг ходити з паличкою, але зараз чоловік прикутий до інвалідного візка.

Дружина розповідає, що в чоловіка були сильні болі і дуже багато операцій. Втім, лікарі не змогли допомогти воїнові, і йому і зараз потрібне лікування.

В Україні чоловікові сказали, що зробили все, що могли. Однак, йому навіть діагноз остаточний не поставили. Тож вся надія на те, що зможуть допомогти закордонні спеціалісти.

Іграшки Аліни
Іграшки Аліни

Раніше Аліна працювала у торгівлі. Але через погіршення стану чоловіка вона була змушена звільнитися з роботи, щоб його доглядати.

Однак віддана українка не опустила рук, і знайшла спосіб і вдома заробляти на хліб і лікування коханого чоловіка.

Жінка згадала про заняття рукоділлям, яким захоплюється з дитинства.

“А колись побачила рекламу в соцмережі подібних іграшок. Мені стало цікаво, я зайшла на ютуб, а сама раніше й крючок у руках не тримала, лише спицями в’язала, і подивилася, як воно робиться. Мені сподобалося і сама почала в’язати іграшки”, – зізнається Аліна.

Жінка вже створила за чотири місяці активної роботи близько 150 плюшевих тваринок. Переважно в’язала іграшки на замовлення, а також почала продавати свої вироби через інтернет на власній сторінці в Facebook.

Аліна дуже відповідально підходить до своєї нової роботи. Вона замовляє в інтернеті особливу плюшеву пряжу. Такий матеріал – гіпоалергенний. Також жінка використовує спеціальні кріплення для «очей» своїх котиків і лисичок, щоб малюк не міг відірвати ґудзик і проковтнути його.

Це допомагає родині виживати. Адже тільки на протисудомні й знеболювальні препарати для чоловіка сім’я витрачає близько 15 тисяч гривень на місяць.

Іграшки Аліни
Іграшки Аліни

 

І якщо раніше чоловік заробляв на ремонті комп’ютерної техніки, то зараз почувається настільки погано, що змушений відмовлятися від замовлень.

Разом Олександр і Аліна вже 15 років. Познайомилися, коли в молодості працювали в одному ресторані: Аліна була покоївкою, а Олександр – охоронцем. Як згадує Аліна, хлопець гарно залицявся, дарував квіти, завжди брав на себе відповідальність як справжній чоловік.

Олександр дуже пишається своєю дружини й сподівається, що закордонні медики таки відгукнуться і він зможе полетіти за кордон на обстеження та необхідне лікування.

Схожі статті

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.

Як досягти корейської дзеркальної шкіри для ідеального кольору обличчя: ці поради прості, але неочевидні

Корейські красуні давно зарекомендували себе як знавці по догляду за собою, адже красивішої шкіри, ніж у них немає ніде в світі. А їхні секрети вже не секрети.