Чоловік королеви Єлизавети ІІ принц Філіп мріє запросити космічного прибульця на чай

Здається цей світ настільки уже важко чимсь здивувати, що й немає сенсу щось приховувати. ЗМІ оприлюднили інформацію про контакт королівської родини з прибульцями.

Чоловік британської королеви Єлизавети II протягом багатьох десятиліть збирав колекцію книг про НЛО і космічних прибульців. А нещодавно він поповнив колекцію ще однією книгою. Про це розказало видання Прямий з посиланням на The Sun.

Пристрасть до теми прибульців  у герцога Единбурзького розпочалася після того, як в 1955 році його дядько лорд Маунбеттен написав про особисту зустріч з інопланетянами.

Неопізнаний літаючий об'єкт
Невпізнаний літаючий об’єкт

В офіційному рапорті йшлося про те, що у маєтку лорда в графстві Гемпшир приземлявся сріблястий космічний корабель у вигляді тарілки. Літаючий об’єкт завис над землею, а потім з неї вийшов у скафандрі і шоломі інопланетянин.

У події був також свідок – муляр Фред Бріггс, якого “невидимою силою” збило з велосипеда і притиснуло до землі. Усе це лорд тримав у великому секреті.

Принцу Філіпу не було підстав недовіряти дядькові – адміралу і останньому віце-королю Індії.

З того часу Його високість усе життя поповнював колекцію. Новинкою стала книга “The Halt Perspective” про Рендлшемский інцидент. Автори –  відставний полковник ВПС США Чарльз Холт і детектив Джон Хенсон, описали серію планових посадок НЛО у Рендлшемскому лісі в Британії.

Відставний полковник ВПС США Чарльз Холт
Відставний полковник ВПС США Чарльз Холт

Місце, де це відбувалося знаходиться неподалік американської військової бази і про ці події свідчили десятки співробітників бази.

Його Королівська Високість додасть цей екземпляр в свою колекцію … Це стане самим довгоочікуваним доповненням у його бібліотеці, – написав особистий секретар принца Філіпа Арчі Міллер Бейкуелл.

Схожі статті

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.

Як досягти корейської дзеркальної шкіри для ідеального кольору обличчя: ці поради прості, але неочевидні

Корейські красуні давно зарекомендували себе як знавці по догляду за собою, адже красивішої шкіри, ніж у них немає ніде в світі. А їхні секрети вже не секрети.