|
26.11.2020 19:58

Чоловік королеви Єлизавети ІІ принц Філіп мріє запросити космічного прибульця на чай

Здається цей світ настільки уже важко чимсь здивувати, що й немає сенсу щось приховувати. ЗМІ оприлюднили інформацію про контакт королівської родини з прибульцями.

Чоловік британської королеви Єлизавети II протягом багатьох десятиліть збирав колекцію книг про НЛО і космічних прибульців. А нещодавно він поповнив колекцію ще однією книгою. Про це розказало видання Прямий з посиланням на The Sun.

Пристрасть до теми прибульців  у герцога Единбурзького розпочалася після того, як в 1955 році його дядько лорд Маунбеттен написав про особисту зустріч з інопланетянами.

Невпізнаний літаючий об’єкт

В офіційному рапорті йшлося про те, що у маєтку лорда в графстві Гемпшир приземлявся сріблястий космічний корабель у вигляді тарілки. Літаючий об’єкт завис над землею, а потім з неї вийшов у скафандрі і шоломі інопланетянин.

У події був також свідок – муляр Фред Бріггс, якого “невидимою силою” збило з велосипеда і притиснуло до землі. Усе це лорд тримав у великому секреті.

Принцу Філіпу не було підстав недовіряти дядькові – адміралу і останньому віце-королю Індії.

З того часу Його високість усе життя поповнював колекцію. Новинкою стала книга “The Halt Perspective” про Рендлшемский інцидент. Автори –  відставний полковник ВПС США Чарльз Холт і детектив Джон Хенсон, описали серію планових посадок НЛО у Рендлшемскому лісі в Британії.

Відставний полковник ВПС США Чарльз Холт

Місце, де це відбувалося знаходиться неподалік американської військової бази і про ці події свідчили десятки співробітників бази.

Його Королівська Високість додасть цей екземпляр в свою колекцію … Це стане самим довгоочікуваним доповненням у його бібліотеці, – написав особистий секретар принца Філіпа Арчі Міллер Бейкуелл.