Гороскоп на 28 листопада 2020 року для усіх знаків Зодіаку

Астрологи склали гороскоп на 28 листопада 2020 року. Дізнайся, що чекає саме на тебе.

Козеріг

Багато не вирішених питань можуть ускладнити цей день і зробити його обтяжливим. Астрологи радять уповільнити темп і звернути увагу на своє самопочуття.

Водолій

Водолій
Водолій

Сьогодні можливе поліпшення фінансового становища. Підвищення зарплати чи спадок зроблять ситуацію набагато кращою. Однак не варто ризикувати у цей день.

Риби

День обіцяє бути досить спокійним і пасивним. Астрологи радять сьогодні прислуховуватись до своєї інтуїції і робити все з її волі.

Овен

Варто бути обережним у цей день, адже заздрісники намагатимуться підставити вам підніжку. Будьте спокійними, врівноваженими і не піддавайтесь спокусі помститись.

Тілець

День буде насичений багатьма подіями. Всі захочуть контактувати з вами і буквально розриватимуть на частини. Намагайтесь поставити правильні пріоритети і зрозуміти, що для вас справді важливо.

Близнюки

Сьогодні можливі зустрічі зі старими друзями або навіть нові знайомства. Однак астрологи радять звернути увагу на свої фінанси і заздалегідь виміряти свої можливості.

Рак

Сьогодні ви опинитесь у вирі подій, які можуть вас повністю поглинути. Розставте пріоритети і дійте згідно їм.

Лев

Досить напружений день для Львів, однак продуктивний і результативний. До того ж, у цей день краще проявити доброту і великодушність.

Діви

Очікуйте, що перша половина дня буде нелегкою, однак до вечора ситуація може змінитись.

Терези

Терези
Терези

День може бути досить неочікуваним. З однієї сторони хороший початок нових справ, а з іншої незрозуміла ситуація у деяких питаннях.

Скорпіон

Несприятливий день для Скорпіонів. Невезіння навіть в дрібницях можуть його зіпсувати. Будьте обмеженими у цей день.

Стрілець

Приємні зміни у професійній діяльності зроблять ваш день щасливим і вдалим. Варто проявити свою рішучість і мудрість у багатьох питаннях.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.