|
14.12.2020 12:24

Сонячне затемнення 14 грудня 2020: як воно вплине на людей та що варто зробити в цей день, щоб залучити удачу

14 грудня 2020 року жителі багатьох країн побачать повне сонячне затемнення. Про що воно свідчить і до чого готуватись?

14 грудня відбудеться сонячне затемнення, яке буде тривати 24 хвилин і на 2 повністю затьмарить світило. Частково його можна побачити в декількох частинах світу. Це Південна Америка та Африка. Тим часом повністю його побачать жителі Чилі та Аргентини. Однак в Україні його буде складно розгледіти, оскільки на цей момент у нашій частині світу вже темно.

Сонячне затемнення

Як сонячне затемнення вплине на людей що варто зробити в цей день, щоб залучити удачу

Цей день особливий для прихильників астрології та всіх, хто в неї вірить. Астрологи радять у цей сконцентруватися на своїх планах на майбутнє, а також зрозуміти, чого насправді ви хочете від життя. Затемнення дасть поштовх для грандіозних змін, які варто очікувати вже найближчим часом.

В астрології Сонце вважається символом свідомості. Тому, коли відбувається сонячне затемнення, багато людей відчувають своєрідне помутніння розуму. Саме через це не потрібно приймати важливих рішень, а лише готуватись до них. До того ж, все що скоєно в цей день, неможливо повернути назад. Навіть проста сварка може затягнутись на довгі роки, тому варто контролювати свої емоції.

Астрологи запевняють, що затемнення завжди намагається штовхнути нас вперед, діяти і бажати змін. Відкинувши всі сумніви і зробивши перший крок, багатьох людей може очікувати колосальна удача.

При цьому затемнення може відкрити очі на те, що раніше ви не бачили або не розуміли. Така правда не завжди приємна, а інколи несподівана. Тому варто готувати себе до непередбачуваних ситуацій.

На цей раз затемнення відбувається в Стрільці поряд з кармічним вузлом Кету. Іншими словами його називають “вузлом втрат”. Тому у цей день можлива поява людини, з якою ви давно не спілкувались. Або в іншому випадку, хтось може піти із вашого життя.

У той час Стрілець означає звільнення або народження чогось нового. Саме тому випадає неймовірна можливість звільнитись від того, що давно набридло і піти вперед. Удача буде на вашій стороні.