|
24.03.2024 18:54

Як досягти корейської дзеркальної шкіри для ідеального кольору обличчя: ці поради прості, але неочевидні

Корейські красуні давно зарекомендували себе як знавці по догляду за собою, адже красивішої шкіри, ніж у них немає ніде в світі. А їхні секрети вже не секрети.

Шкіра — це не тільки про красу, але і про здоров’я. Безумовно, на її зовнішній вигляд впливає дуже багато факторів, починаючи від генетики і закінчуючи фінансовими можливостями. Адже порівнювати догляд голлівудської зірки та пересічної жінки десь у серці Європи неможливо.

І тим не менш, є речі по догляду, які доступні абсолютно всім жінкам світі. Вони не настільки очевидні, як могло б здатися, доволі прості, і зрозумілі для виконання.

Захист від сонця

Ідеальна шкіра без зморшок та лущення

Перш за все, пігментація та нерівномірний тон шкіри з’являються від ультрафіолетових променів. Для того, щоб від них захиститися, необхідно використовувати spf, а також механічний захист у вигляді капелюхів та іншого одягу. Але важливо правильно підібрати для себе крем, інакше можна отримати небажані реакції, а також пам’ятати, що сонце також впливає на наше здоров’я позитивно, і допомагає тілу генерувати вітамін D.

Без нього наша шкіра буде виглядати тьмяною, а також швидко втратить свою молодість та пружність. Особливо важко дана речовина генерується у людей з фототипом вище трьох.

Постійне зволоження

Висипання, сухість, зморшки, — усе це виникає внаслідок недостатнього зволоження шкіри. А тому варто обирати продукти, які максимально гідратують її, але при цьому не мають фактору, до комедоногенності.

Харчування

Це дуже проста та стара істина. Однак, багато хто її ігнорує. Якщо ви маєте погані звички, можна навіть не розраховувати на те, що вони не відображаються на шкірі. Рано чи пізно це відбувається.

Правило трьох

Ідеальна шкіра без зморшок та лущення

Останнім часом в Кореї з’явилося таке собі правило трьох засобів. Мова йде про те, що сучасні жінки намагаються не перевищувати дане число, коли доглядають за своєю шкірою. Тобто, вважається, що більше вона засвоїти із нанесеного просто не може. І ба більше, можливо навіть будуть проблеми.