|
28.03.2024 14:47

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Стильна стрижка “Піксі”

Стильна і модна в будь-який час стрижка “Піксі” – це чудовий вибір для активних та сучасних жінок після 40. Вона додає образу легкості та невимушеності, а також створює візуальний ефект омолодження. Ця стрижка легко стайлиться і не вимагає ретельного догляду.

Боб

Класичний “Боб” завжди в тренді, а відважні варіації цієї зачіски, наприклад, асиметричний або стрункий “Боб” додають образу сучасності та елегантності. Він чудово пасує жінкам будь-якого віку, але особливо стильно виглядає після 40.

Стилісти обрали найкращі зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують

Романтичні локони

Розкішні локони завжди виглядають жіночно та елегантно. Вони додають образу романтики та легкості, а також можуть омолодити вигляд завдяки своїй невимушеності та натуральності. Сучасні техніки укладання дозволяють створити об’ємність та текстуру, що робить зачіску ще більш привабливою.

Чубчик

Якщо ви не поверталися до цієї зачіски з дитячих років, то настав найкращий час про неї згадати. Чубчик освіжить образ і виглядатиме стильно і сучасно. Багато селебриті використовують цю нехитру зміну в іміджі, щоб виглядати молодше. Особливо колоритним цю зачіску зробить недбалий чубчик у стилі messy look: і це ще один привід відкинути сумніви щодо її незручності та приміряти новий образ.

Стилісти обрали найкращі зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують

Піднятий хвіст або коса

Піднятий хвіст або коса – це простий, але елегантний спосіб підняти обличчя та надати образу вишуканості. Ці зачіски створюють ефект підтягнутості, що робить образ більш молодим та свіжим.

Каскад

Зачіска для жінок, які хочуть зберегти довжину волосся. Вона буде ідеальним варіантом для волосся середньої довжини. Каскад завдяки своїй багатошаровості створює природний об’єм. Така зачіска надасть образу елегантності та розкоші.

Стилісти обрали найкращі зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують