Три молитви до Ангела охоронця

Говоріть з ним, як з приятелем. Просіть, радьтеся, дякуйте, і ви завжди будете відчувати його підтримку.

Кожна людина від моменту приходу в цей світ, перебуває під охороною Ангела. Про це дізнаємося зі Святого Письма.

«Хіба ж не всі вони служебні духи, що їх посилають до послуг тим, які мають успадкувати спасіння?» (Євр. 1,14).

Молитва до Ангела охоронця

Ангеле Христовий, Охоронцю мій, святий Покровителю душі і тіла мого!
Все мені пробач, від усякої спокуси супротивника визволи мене, щоб я ніяким гріхом не прогнівив (-ла) Бога мого.

Молися за мене грішного (-ну) і недостойного (-ну ) слугу (-иню) Твого (-ю), щоб стати мені достойним (-ною) ласки та милосердя Найсвятішої Тройці, Матері Господа мого Ісуса Христа і всіх святих. Амінь.

  Завдання Ангела охоронця полягає у тому, щоб бути містком між людиною і Богом. Він передає людям Божественну волю; Богові доносить людські молитви і прохання; охороняє від підступів злих духів та підтримує у важкі небезпечні хвилини життя.

Ангел охоронець ваших дітей

Ангел охоронець ваших дітей

Молитва Батьків до Ангелів охоронців дітей

Небесні приятелі моїх діточок, святі Ангели, і Ви, святі Божі угодники, що імена мої діти одержали у святому хрещенні. Опікуйтеся, молю вас, моїми дітьми й моліть за них всемогутнього Бога.

Нехай ваша опіка і молитва, святі Божі слуги, будуть моїм дітям надійною охороною проти всякого зла й джерелом щедрих ласк на дорозі до неба. Амінь

Усі, без винятку богослови, сходилися на думці,  що Ангели охоронці існують.

У церковному календарі богослужінь день, коли поминають ангелів є понеділок. Окрім цього дня, вшановуємо день нашого небесного заступника 21 листопада, на у празник Архистратига Михаїла і всіх Небесних Сил безтілесних. Але добре щодня у ранішніх і вечірніх молитвах звертатися до свого Ангела охоронця з молитвою.

Дитяча молитва до Ангела охоронця

Ангелику Божий, Хоронителю мій. Ти все при мені стій. Зранку, ввечері, вдень, вночі. Будь мені до помочі. Хорони Душу і тіла мого. Від усього злого. Я хочу вічно жити. І Богові служити

                               

Ангел
Ангел

 

 

Схожі статті

Сильні молитви до Пресвятої Богородиці за здоров’я мами: молися тривало і з вірою в серці

Молитви дуже часто справді допомагають у важких життєвих ситуаціях, коли здається, що вже нічого не допоможе. Коли вже немає на що розраховувати, помоліться до Богородиці.

Сильні молитви за здоров’я мами: до Господа, Богородиці, Пантелеймона Цілителя і Ангела-Хоронителя

Молитва – це найсильніший засіб, який може допомогти в будь-якій скруті. А молитва за здоров'я мами – найкращий спосіб висловити їй свою любов і турботу та попросити Бога про її зцілення.

Молитви, які допомагають та захищають у важких ситуаціях на війні солдат та громадянських людей. Читайте з вірою!

Батько, Твоє слово каже, що воїн, покликаний на війну, повинен сміливо бити ворога та захищати Україну. Воїнові треба захищати свій будинок, свою сім'ю. Господи, допоможи мені в цьому. В ім'я Ісуса, амінь.