П’ятнична молитва: читати потрібно кожний тиждень

П'ятниця – особливий день для віруючих різних релігій. У християнстві жінки завжди були тими, хто з ревною вірою моляться до Господа, випрошуючи миру для світу і Божих ласк для своїх родин. Ця молитва буде сильним захистом на цілий тиждень.

Молитва до Пресвятої Богородиці (на кожну п’ятницю).

Мати Ісуса Христа! До Тебе сьогодні приходжу в покорі і з вдячністю за Твого сина, Спасителя нашого, бо ти через нього Ти зберегла нас від смерті і дарувала нам життя вічне.

Пресвята Богородице, немає слів, щоб висловити велич Твоєї материнської любові до нас. Немає числа добродійствам, якими обдаровуєш своїх дітей у цій долині сліз.

Ікона Двері Милосердя
Ікона Двері Милосердя

Тому запевняю Тебе, Матінко, у любові мого серця. Вірю, що не відкинеш його, а приймеш ласкаво, бо від віків нечувано, щоб Ти когось, хто вдається до твого заступництва, чи просить про допомогу, чи шукає у Тобі захистку, залишила без уваги і допомоги.

Дозволь, Милосердна, стояти з Тобою поруч під Хрестом Твого сина, а Бога нашого Ісуса Христа. Заховай нас у Його Святих ранах, а нам випроси прощення наших гріхів.

У тій вірі прошу Тебе, наймиліша люба Мати і моє пристановище, будь милосердна до мене, до моїх дітей, батьків, хресних і похресників, співробітників і друзів, що величаємо Твоє святе ім’я! Амінь.

Заувага: молитву читати, помолившись ранішні молитви. Добре у п’ятницю поститися і стримуватися від гріхів – родинних сварок, пліток, розпусти, чревоугодництва.

 

Схожі статті

Сильні молитви до Пресвятої Богородиці за здоров’я мами: молися тривало і з вірою в серці

Молитви дуже часто справді допомагають у важких життєвих ситуаціях, коли здається, що вже нічого не допоможе. Коли вже немає на що розраховувати, помоліться до Богородиці.

Сильні молитви за здоров’я мами: до Господа, Богородиці, Пантелеймона Цілителя і Ангела-Хоронителя

Молитва – це найсильніший засіб, який може допомогти в будь-якій скруті. А молитва за здоров'я мами – найкращий спосіб висловити їй свою любов і турботу та попросити Бога про її зцілення.

Молитви, які допомагають та захищають у важких ситуаціях на війні солдат та громадянських людей. Читайте з вірою!

Батько, Твоє слово каже, що воїн, покликаний на війну, повинен сміливо бити ворога та захищати Україну. Воїнові треба захищати свій будинок, свою сім'ю. Господи, допоможи мені в цьому. В ім'я Ісуса, амінь.