Четвергова молитва: читати потрібно кожний тиждень

Четвер – день, коли Господь наш Ісус Христос останній раз перед Розп'яттям зустрічався зі своїми учнями на Тайній вечері. День, коли апостоли багато чого не розуміли з того, що Він їм каже і робить. Вони зрозуміють потім, коли Його вже не буде серед них. Але вони Йому вірили і довіряли.

Так само й ми багато чого не розуміємо, не можемо вкласти у своє примітивне людське бачення. Але маймо віру і довіру до нашого Бога і молімося так:

О, Ісусе Христе, знавцю сердець і душ людських, Боже наш і Спасителю роду людського. Ти цього дня упокорив себе до найменшого і мив своїм учням ноги. Дай мені таке покаяння, щоб я щоденно умивалася(-вся) сльозами жалю за допущені мною гріхи і прогрішення.

Ти  дав себе розіп’яти на Хресті, але залишив нам на спасення Чашу зі Своїм Пресвятим Тілом і Кров’ю. Дай, Господи, осягнути велич Твоєї жертви і любови до мене. Вчини на мені знамення на добро мені, щоб Євхаристія була для мене основним бажаним пожитком нащодень.

Випрямляй мої шляхи, щоб Вони завжди вели до Тебе,  керуй моєю волею, щоб я завжди обирала(-в) те, що угодно Тобі, навчи бачити і пізнавати Тебе у всьому, що відбувається зі мною. Збережи у мені чесноти віри, надії, любові, щоб освячена(-ий) світлом Твого лиця, я завжди знаходила(-в) вихід із темряви.

Охристи мене Духом Святим і дай Дари, щоб я виконала(-в) найбільше своє призначення на землі – Твою Святу волю.

Запиши мене у Книгу Життя і даруй життя вічне у Царстві Твоєму. Бо Ти живеш і царюєш  – Отець, Син і Святий Дух, нині, повсякчас і навіки вічні. Амінь.

Матінко Пресвята, Пречиста Діво Маріє, моли Бога за мене грішну(-ого).

Святий Ангеле хоронителю, заступнику і покровителю (ім’я свого Святого), моліть Бога за мене грішну(-ого).

Схожі статті

Сильні молитви до Пресвятої Богородиці за здоров’я мами: молися тривало і з вірою в серці

Молитви дуже часто справді допомагають у важких життєвих ситуаціях, коли здається, що вже нічого не допоможе. Коли вже немає на що розраховувати, помоліться до Богородиці.

Сильні молитви за здоров’я мами: до Господа, Богородиці, Пантелеймона Цілителя і Ангела-Хоронителя

Молитва – це найсильніший засіб, який може допомогти в будь-якій скруті. А молитва за здоров'я мами – найкращий спосіб висловити їй свою любов і турботу та попросити Бога про її зцілення.

Молитви, які допомагають та захищають у важких ситуаціях на війні солдат та громадянських людей. Читайте з вірою!

Батько, Твоє слово каже, що воїн, покликаний на війну, повинен сміливо бити ворога та захищати Україну. Воїнові треба захищати свій будинок, свою сім'ю. Господи, допоможи мені в цьому. В ім'я Ісуса, амінь.