Молитва на кінець дня: перепрошення Бога і подяка за прожитий день

Кожний день у житті людини і тим більше його завершення мало би бути, як приготування до смерті. Бо не знаю, що на мене чекає і чи піднімуся зранку. Тому потрібно не заспокоюватися, навіть, якщо день був вдалим і, на мою людську думку, я нічого поганого не вчинив(-ла), а бути готовим.

Треба бути готовим зустрітися із Творцем.

Ця зустріч неминуча. Але, як з ним зустрінуся – як з люблячим Батьком, який мене створив і дав мені усе чи як блудний син, що все розтратив? Він мене і так прийме, бо любить, але вже зараз, тут, можу з Ним побудувати взаємини і підтримувати зв’язок через таку коротеньку молитву, яку потрібно відчитувати щовечора.

Подяка, перепрошення, запевнення у вірі
Подяка, перепрошення, запевнення у вірі

Молитва перепрошення Бога на кожний вечір

Отче милосердя, котрий не бажає смерті грішника, подивись на мене, негідного(-у)  грішника(-цю), заради Твого безмірного милосердя .

Я визнаю всі мої гріхи, вчинені за все життя, особливо в минулому. Я щиро шкодую про це. Я падаю до Твоїх святих ніг, благаю Тебе покрити мої гріхи своєю нескінченною любов’ю, якою Ти любиш мене повсякчас. У своєму милосерді прости мені гріхи, які я сьогодні вчини(-ла) проти тебе, проти мого ближнього і проти мене самого(-у).

Боже Всемогутній! Стоячи перед тобою та всіма на небі, я постановила жити у більшій згоді з Твоєю волею. Хочу бути уважнішою до себе, виправляти свої помилки та шкідливі звички, старанніше виконувати свої обов’язки, уникаючи всякого гріха та кожної можливості для цього. Амінь.

Заввага: у молитві я не просто перепрошую Бога, але й виявляю готовність прислухатися до Його волі і чинити у своєму житті згідно з Божою волею.

Схожі статті

Сильні молитви до Пресвятої Богородиці за здоров’я мами: молися тривало і з вірою в серці

Молитви дуже часто справді допомагають у важких життєвих ситуаціях, коли здається, що вже нічого не допоможе. Коли вже немає на що розраховувати, помоліться до Богородиці.

Сильні молитви за здоров’я мами: до Господа, Богородиці, Пантелеймона Цілителя і Ангела-Хоронителя

Молитва – це найсильніший засіб, який може допомогти в будь-якій скруті. А молитва за здоров'я мами – найкращий спосіб висловити їй свою любов і турботу та попросити Бога про її зцілення.

Молитви, які допомагають та захищають у важких ситуаціях на війні солдат та громадянських людей. Читайте з вірою!

Батько, Твоє слово каже, що воїн, покликаний на війну, повинен сміливо бити ворога та захищати Україну. Воїнові треба захищати свій будинок, свою сім'ю. Господи, допоможи мені в цьому. В ім'я Ісуса, амінь.