Молитва, яка дозволить досягти всього, що вам потрібно. Вознесіть її до Миколая Чудотворця

Чи вірите ви, що святі чують ваші молитви і помагають? Як часто звертаєтеся у молитві до святих, коли хочете чогось досягти? Сьогодні мова піде про те, як звернутися до Миколая Чудотворця.

У диво вірять і дива очікують не одні лише діти. На диво у своєму житті розраховують і дорослі й старі. Всім людям хотілось би, щоб їхні мрії і бажання реалізувалися.

Святий Микола Угодник дасть можливість здіснити свою мрію, для цього потрібно лише мати уявлення, як до нього звертатися. До такої молитви треба підготуватися.

З чистим серцем і вірою молитися
З чистим серцем і вірою молитися

Для цього потрібно відкинути всі життєві турботи, усунути зі своєї душі злість і роздратування і всю свою волю скерувати на те, про що ви мрієте і чого просите. Щоб потрібне вам здійснилося, необхідно довіряти святому. Не випробовувати його можливість, а бути впевненим, що він справді в змозі допомогти вам, що він може здійснити абсолютно нездійсненні мрії.

Треба також не забувати дякувати Чудотворцю.

Добре молитися в церкві, в тиші, перед образом святого, але можна звернутися до нього і в своїх оселях, запаливши свічку.

Молитва до Святого Миколая

Святий отче Миколаю, Великий Угоднику і Чудотворче, надіє усіх, хто з вірою і щирою молитвою до тебе звертається.

Поспіши і захисти Україну нашу і всяку країну християнську від наступу чужинців і внутрішніх заколотів, від міжусобиць на національному чи релігійному ґрунті, від голоду, пошесті, потопу, вогню, меча і наглої смерті всяку християнську душу охорони.

І як помилував і врятував ти трьох чоловіків, що у в’язниці сиділи, і звільнив їх від смертної кари, так і нас, що у в’язниці своїх гріхів перебуваємо, врятуй і помилуй.

Заступися за нас перед Господом, щоб не за заслуги, а по великому своєму милосердю подав нам Христос Бог тихо і без гріха прожити на цьому світі і, коли буде лічити наші гріхи і прогрішення, щоб не порахував нам, а сподобив поставити нас праворуч з усіма святими. Амінь.

 

Схожі статті

Сильні молитви до Пресвятої Богородиці за здоров’я мами: молися тривало і з вірою в серці

Молитви дуже часто справді допомагають у важких життєвих ситуаціях, коли здається, що вже нічого не допоможе. Коли вже немає на що розраховувати, помоліться до Богородиці.

Сильні молитви за здоров’я мами: до Господа, Богородиці, Пантелеймона Цілителя і Ангела-Хоронителя

Молитва – це найсильніший засіб, який може допомогти в будь-якій скруті. А молитва за здоров'я мами – найкращий спосіб висловити їй свою любов і турботу та попросити Бога про її зцілення.

Молитви, які допомагають та захищають у важких ситуаціях на війні солдат та громадянських людей. Читайте з вірою!

Батько, Твоє слово каже, що воїн, покликаний на війну, повинен сміливо бити ворога та захищати Україну. Воїнові треба захищати свій будинок, свою сім'ю. Господи, допоможи мені в цьому. В ім'я Ісуса, амінь.