Сильні молитви за здоров’я мами: молися тривало і з вірою

Мама – єдина в світі людина, чиє життя до останнього подиху присвячене дітям. Неможливо оцінити і збагнути розумом жертовність, на яку здатна мама для своєї дитини. А ти часто молишся за маму?

Поки живі наші матері – ми завжди будемо чутися у безпеці і любові, бо ми – діти. І байдуже, скільки нам років.

Наші матері є нашими ангелами охоронцями, які піклуються про кожен наш крок, їхні молитви є надійним щитом перед життєвими негараздами і  підпорою у бідах.

А після смерті вони стають нашими захисниками перед справедливим суддею на небі.

Молитва до Пресвятої Богородиці за здоров’я мами

О Мати Неустанної Помочі, визнаю тебе як матір Спасителя нашого Ісуса Христа. Поклоняюся Твоїм терпінням і болям, які перенесла, стоячи під хрестом, на якому розпинали Твого сина і Бога нашого. Прославляю Тебе, о Мати Неустанної Помочі, у молитвах і піснях.

Схиляючи у покорі голову, прошу, зглянься на мої молитви, не погорди проханнями моїми, бо прошу про Твою ласку для моєї мами (імя).

Випроси у Господа зцілення від хвороби фізичної (назва) і поступу у духовному єднанні з тобою, матінко, бо в помочі твоїй віднайде сили втрачені. Збережи моїй мамі (імя) життя і дай їй ласку пізнати любов Твого сина якнайбільше уже тут на Землі.

Залишайся для хворої (імя) доброю і милосердною Цілителькою. Прийди, о Мати Неустанної Помочі, на допомогу хворій і наділи її силою, аби покірно віддала себе волі Бога всемогутнього.

Дай їй ласку терпеливости, збережи від розпачу. О Мати Божа, розрадь і утіш нас, грішних і поспіши до нас зі Своєю неустанною поміччю. Амінь.

Молитва до Ісуса Христа і Його Животворящого Хреста

Господи Святий Ісусе Христе, Сину Божий!

Звертаюся до тебе з молитвою про здоров’я матері. Помилуй рабу Божу (ім’я мами) і допоможи їй впоратися з недугою тяжкою. Оздорови силою твого  Животворящого Хреста від  хвороби невиліковної (назва).

Надай їй сил для моління щирого, праведного і продовж мамі роки життя на Землі нашій грішній. Бо Ти живеш і царюєш з Отцем і Святим Духом нині, і повсякчас, і на віки вічні.  Амінь.

Ці молитви треба молитися навколішки перед іконою Матері Божої Неустанної Помочі і перед Розп’яттям.

 

Схожі статті

Сильні молитви до Пресвятої Богородиці за здоров’я мами: молися тривало і з вірою в серці

Молитви дуже часто справді допомагають у важких життєвих ситуаціях, коли здається, що вже нічого не допоможе. Коли вже немає на що розраховувати, помоліться до Богородиці.

Сильні молитви за здоров’я мами: до Господа, Богородиці, Пантелеймона Цілителя і Ангела-Хоронителя

Молитва – це найсильніший засіб, який може допомогти в будь-якій скруті. А молитва за здоров'я мами – найкращий спосіб висловити їй свою любов і турботу та попросити Бога про її зцілення.

Молитви, які допомагають та захищають у важких ситуаціях на війні солдат та громадянських людей. Читайте з вірою!

Батько, Твоє слово каже, що воїн, покликаний на війну, повинен сміливо бити ворога та захищати Україну. Воїнові треба захищати свій будинок, свою сім'ю. Господи, допоможи мені в цьому. В ім'я Ісуса, амінь.

Молитва за зцілення хворих дітей від усіх недуг до Ісуса, Богородиці та Матрони Московської

Хвороба ніколи не обіцяє нічого хорошого, а особливо важко, коли хворіє дитина. У такі моменти не опустити руки допоможе молитва.

Молитва матерям і дружинам за здоров’я воїнів, що хоробро захищають Україну. Господи, вбережи наших героїв

Ні для кого не секрет, що українські військові щоденно захищають країну на Донбасі. Підтримаємо їх добрим словом та молитвою.

Радуниця 2021: традиції поминального вівторка, що не можна робити в цей день та як поминати покійних

Радуницю завжди відзначають у вівторок другого тижня після одного з найбільших православних свят — Великодня. У 2021 році цей день припадає на 11 травня.