Сильні молитви, які захищають від вірусів і від депресії

Позитивний вплив молитви на людину уже доказано науково. Адже ми є одне ціле усього всесвіту і, посилаючи Творцеві наші запевнення у добрих намірах і любові, справедливо надіємося, що отримаємо таку ж відповідь.

Добре під час молитви усамітнитися. Добре запалити свічку, бо свічка уособлює Христа – світло, яке просвічує. Так про себе сам сказав: «Я — світло, на світ прийшов, щоб кожен, хто в мене вірує, не перебував у темряві» (Йо. 12:46).

 

«Господи, Боже Милостивий!

Хай святиться Ім’я Твоє на Небесах і на Землі. Від краю і до краю Всесвіту!

Господи! Зміцни сили у протистоянні силам темряви, щоб не тільки протистояти їм, але і очищати землю-матінку.

Навчи відокремлювати благо від зла і перебувати у спокої і твердості духу, щоб гідно творити між людей волю Твою.

Дай сили братам і сестрам моїх — як близьким, так і незнайомим. Навчи їх у всьому бачити волю Твою.

Дай нам віднайти мир у серцях наших – мир, який Ти даєш, і який не залежить від сьогодення і мирської метушні.

Допоможи нам збагнути величину Твоєї любові і Твоєї жертви. І запали в серцях вогонь вдячності до Тебе і до ближнього.

Господи! Заступи людей Твоїх від  вимирання. Мене і моїх рідних порятуй від хвороби і відчаю.

Нехай здійсниться воля Твоя! Хай буде ім’я Твоє благословенне від нині і довіку. Амінь!

Вранці: «Благослови, Господи, мій день – думки і діяння мої. Амінь».

Увечері: «Господи, дякую за прожитий день. Благослови на спокійний відрадний сон. Амінь».

 

Схожі статті

Сильні молитви до Пресвятої Богородиці за здоров’я мами: молися тривало і з вірою в серці

Молитви дуже часто справді допомагають у важких життєвих ситуаціях, коли здається, що вже нічого не допоможе. Коли вже немає на що розраховувати, помоліться до Богородиці.

Сильні молитви за здоров’я мами: до Господа, Богородиці, Пантелеймона Цілителя і Ангела-Хоронителя

Молитва – це найсильніший засіб, який може допомогти в будь-якій скруті. А молитва за здоров'я мами – найкращий спосіб висловити їй свою любов і турботу та попросити Бога про її зцілення.

Молитви, які допомагають та захищають у важких ситуаціях на війні солдат та громадянських людей. Читайте з вірою!

Батько, Твоє слово каже, що воїн, покликаний на війну, повинен сміливо бити ворога та захищати Україну. Воїнові треба захищати свій будинок, свою сім'ю. Господи, допоможи мені в цьому. В ім'я Ісуса, амінь.