Молитвою можна змінити: постанова люблячої і вірної дружити на різдвяний піст

Благодатний час посту нам дається, щоб ми могли змінюватися, оновлюватися. Але, виявляється, є сапосіб змінити не лише себе.

Часто жінки готові миритися з багатьма недоліками чоловіків до весілля, вони готові приймати їх такими, як вони є і закривати на багато речей очі! Але ось, коли опиняються сам на сам 24/7, тоді закінчується все терпіння, поблажливість і починаються суворі будні у виправній колонії, вважає Ольга Махмудова з Лос-Анджелеса, дружина пастора, мати двох дітей, блогерша.

Ми починаємо змінювати те, що не створювали, намагатися переплавити те, що нам під силу … і в результаті руйнуємо і відносини, і впевненість чоловіка в собі і багато іншого …

Молитвою можна впливати
Молитвою можна впливати

Серце царя – в руці Господа

“Серце царя – в руці Господа, як потоки вод: куди захоче, його Він скеровує.” Пр: 21:

Серце вашого чоловіка, як і серце царя знаходиться в одних і тих самих надійних руках! Руках, які направляють його і допускають ті чи інші обставини в його житті! Іноді на шляху річки може виникнути перешкода у вигляді каменів або порогів, але лише для того, щоб зробити потоки її вод сильнішими, швидшими! Довірте Богу серце вашого чоловіка, щоб Він направив його, як і куди Він захоче!

Гончар і глина

“А хто ти, чоловіче, що сперечаєшся з Богом? … не має влади чи гончар над глиною …? ” Рим.9:20, 21.

Вдумайтеся!  Хто наділив нас повноваженнями змінювати нашого чоловіка з усіма його недоліками і перевагами? Є гончар і є глина, з якої виходить посудина! З глиною, м’якою і піддатливою працює лише один – гончар, нам же в сім’ї дістається вже готовий, твердий, закам’янілий і обпалений посуд! І будь-які наші спроби змінити його приведуть до того, що ми розіб’ємо його на друзки …

Навчіться приймати цей посуд таким, яким він є, знаходите його унікальне застосування, його сильні сторони і використовуйте за призначенням.

Молитвою і постом

Перед тим, як Сам Ісус увійшов у Своє служіння в силі, Він провів 40 днів в пості і молитві, Есфір отримала перемогу і звільнення для свого народу в триденному пості і молитві, Данило неодноразово отримував допомогу від Бога в молитві і багато інших героїв Біблії здобували свої перемоги в молитві! Може, прийшла і ваша черга?

Впливайте на свого чоловіка через молитву! Нехай це буде час, коли ви будете сіяти насіння величі в його життя!

Наповніть свою молитву вірою, яка буде здатна пересувати гори у вашому житті!

Найперша ціль посту за Писанням − це упокорити себе перед Богом. Нам необхідно усвідомити раз і назавжди, що смирення − це не емоції; це не щось туманне, це дуже конкретна праця над собою. Бог не вгамує нас, тому що Він сказав нам, щоб ми упокорювали себе самі.

 

Схожі статті

Сильні молитви до Пресвятої Богородиці за здоров’я мами: молися тривало і з вірою в серці

Молитви дуже часто справді допомагають у важких життєвих ситуаціях, коли здається, що вже нічого не допоможе. Коли вже немає на що розраховувати, помоліться до Богородиці.

Сильні молитви за здоров’я мами: до Господа, Богородиці, Пантелеймона Цілителя і Ангела-Хоронителя

Молитва – це найсильніший засіб, який може допомогти в будь-якій скруті. А молитва за здоров'я мами – найкращий спосіб висловити їй свою любов і турботу та попросити Бога про її зцілення.

Молитви, які допомагають та захищають у важких ситуаціях на війні солдат та громадянських людей. Читайте з вірою!

Батько, Твоє слово каже, що воїн, покликаний на війну, повинен сміливо бити ворога та захищати Україну. Воїнові треба захищати свій будинок, свою сім'ю. Господи, допоможи мені в цьому. В ім'я Ісуса, амінь.

Молитва за зцілення хворих дітей від усіх недуг до Ісуса, Богородиці та Матрони Московської

Хвороба ніколи не обіцяє нічого хорошого, а особливо важко, коли хворіє дитина. У такі моменти не опустити руки допоможе молитва.

Молитва матерям і дружинам за здоров’я воїнів, що хоробро захищають Україну. Господи, вбережи наших героїв

Ні для кого не секрет, що українські військові щоденно захищають країну на Донбасі. Підтримаємо їх добрим словом та молитвою.

Радуниця 2021: традиції поминального вівторка, що не можна робити в цей день та як поминати покійних

Радуницю завжди відзначають у вівторок другого тижня після одного з найбільших православних свят — Великодня. У 2021 році цей день припадає на 11 травня.