ТОП-3 знаки Зодіаку, які несумісні з Овнами: стосунки приречені на провал

З Овнами приходиться нелегко, адже він прискіпливий, непоступливий та вимогливий. Їм важко догодити. Астрологи розповіли, який союз приречений на провал, тож будьте обережними.

Овен і Рак

Стихія Овнів — вогонь, а Рака — вода, тому вже зрозуміло, чому вони не можуть співіснувати разом. Овен сильний, запальний, легкий на підйом, їм завжди потрібен екстрим та нові звершення. У той час, коли Раки боязкі та розважливі і щоб зробити серйозний крок, їм потрібно тричі подумати. Це не той знак Зодіаку, який за хвилину зірветься у подорож. Тому Овен і Рак не можуть бути щасливими поряд. Вони не відчуватимуть підтримки та розуміння. І справа не в тому, що хтось не такий. Вони обидва не підходять один одному, от і все.

Овен
Овен

Овен і Скорпіон

Ці знаки Зодіаку — лідери. Овен ні за що на світі не буде під когось підлаштовувавсь. Таким чином надовго стосунки не зберегти. До того ж, Скорпіон також сильна натура і поступатись місце він також не захоче. Це саме ті знаки Зодіаку, про яких можна сказати — Вогонь і Лід. Їм важко порозумітись разом. Але є і спільні риси характеру, наприклад, запальність. Але у такому випадку небезпечно шукати точки дотику. Кожен із цих знаків Зодіаку будуть намагатись тягнути ковдру на себе і рано чи пізно вони її просто порвуть, як і свої стосунки.

Овен і Риби

Чекати ідеальних стосунків у цій парі можна вічність і немає ніякої гарантії, що вони до чогось приведуть. Тому постає питання, чи варто намагатись? Але їх стосунки не виключені. Стихія води, яка керує Рибами, буде завжди намагатись втекти від сильної стихії Вогню Овнів. Тому у таких стосунках Овни завжди будуть у пошуках того, хто від них постійно тікає. Щасливими їх точно не назвеш.

Але дамо місце виключенню із правил. Навіть найсильніші знаки Зодіаку можуть бути приборкані силою кохання.

Схожі статті

Ці 4 знаки стануть дуже багатими – фінансовий гороскоп на квітень: на кого гроші будуть сипатися з неба?

Фінансовий гороскоп на квітень обіцяє доволі великі плоди вашої діяльності, які здебільшого будуть помітні саме в грошовому еквіваленті і. Кому пощастить найбільше?

Ці знаки Зодіаку розпочнуть нове життя. Таро обіцяють їм сюрприз вже до кінця тижня: кому посміхнеться доля?

Кінець березня принесе непросто розкішні можливості для багатьох знаків зодіаку, але й виключно удачу, яка допоможе реалізувати велику кількість планів.

Любовний гороскоп на 26 березня для всіх знаків Зодіаку: Овнам буде заважати гордість, а Ракам – суперниця

Любовний гороскоп на 26 березня для всіх знаків Зодіаку передбачає доволі непростий перебіг подій в особистому житті, який буде створювати зайві проблеми.

Грошова удача: на кого за китайським гороскопом чекають великі трансформації у фінансах з 25 березня

Цей день здебільшого зачіпатимо фінансову сторону нашого життя, а тому і прогноз буде здебільшого зачіпати тему доходів та фінансів. Особливо у цьому питанні пощастить Собакам.

Китайський гороскоп на 24 березня: Собакам – серйозні сварки вдома, а Мавпам – сильне розчарування

24 березня буде непростим абсолютно для всіх знаків, але деяким не пощастить більше. В цілому, буде відчуватися сильно напруга, а також небажання йти на поступки.

Яку сумісність мають Тельці з іншими знаками Зодіаку – любовна сумісність для стосунків по гороскопу

Тільці можуть знайти далеко небагато однодумців серед інших знаків зодіаку, але все ж таки є знаки, які наче підібрані для них долею. А які саме дізнайтеся в нашому матеріалі.