Гороскоп на 2022 рік для жінок: Водяний тигр здійснить мрії земляних знаків, але вогняним спуску не дасть

Гороскоп на 2022 рік обіцяє всім знакам насичене та цікаве майбутнє. Водяний Тигр, який буде нашим покровителем - тварина допитлива, але дуже мудра. На сході його дуже шанують, а всі китайські вчені, що вже склали астрологічний прогноз на 2022 рік, вважають, що 12 місяців під владою цього фантастичного звіра будуть часом піднесення для всіх.

Зовсім трохи лишилося до Нового року і всі ми з нетерпінням чекаємо цього неймовірного часу. Що чекає нас попереду? Повний гороскоп на 2022 привідкриє для вас цю завісу таємничості.

Гороскоп на 2022 рік для жінок: Овни

На початку року можуть виникнути складнощі у роботі: річ у тім, що наступний рік представлений водяним знаком, а Овни – це вогняна стихія. Втім, не засмучуйтеся. Справжній прорив у справах станеться у травні-червні 2022.

Фінансовий гороскоп
Повний гороскоп на 2022

Гороскоп на 2022 рік для жінок: Тельці

Неймовірно спокійним та стабільним буде 2022 рік для Тельців. Проте великих трат не уникнути цим знакам. У січні-лютому та у листопаді-грудні гроші будуть буквально витікати з кишень. Коли здаватиметься, що це ніколи не закінчиться, доля підкине несподіване джерело доходу.

Гороскоп на 2022 рік для жінок: Близнюки

Для близнюків астрологічний прогноз на 2022 сулить неймовірну історію кохання. Головне зустріньте її з відкритим серцем та не забувайте балувати свою половинку. Дозвольте собі бути менш прагматичними, але не втрачайте голову, коли буде йти мова про крупні покупки.

Молитва на 6 жовтня
Повний гороскоп на 2022

Гороскоп на 2022 рік для жінок: Раки

Раки стануть улюбленцями Водяного Тигра. Їм доля буде постійно підкидати приємні сюрпризи. Головне не зациклюватися на суперечках і рухатися наміченим шляхом. Восени ситуація на любовному фронті налагодиться і всі незаміжні Раки отримають омріяне освідчення у коханні.

Гороскоп на 31 жовтня 2021 року для всіх знаків зодіаку
Повний гороскоп на 2022

Гороскоп на 2022 рік для жінок: Леви

Ще одному знакові буде неймовірно щастити наступного року, але за умови, що ви будете невпинно працювати. Тигр і Лев, як два царі джунглів будуть буквально заправляти балом у 2022. Удача буде супроводжувати цей знак весь час, але за однієї умови: потрібно максимум вільного часу присвячувати рідним і родині.

Гороскоп на 2022 рік для жінок: Діви

Діви, вас чекають постійні пригоди. Не завжди вони будуть приємними чи натхненними. Варто дивитися всім складнощам у вічі та оперативно реагувати на виклики. Головне зберігайте позитив і не забувайте посміхатися.

Повний гороскоп на 2022

Гороскоп на 2022 рік для жінок: Терези

Для Терезів наступник рік – можливість знайти свою половинку. Втім, доля і тут підготувала цьому знаку несподіванку: кохання ви знайдете у нетиповій ситуації, а зверне увагу на вас людина не з вашого кола спілкування та з полярним до вашого стилем життя.

Гороскоп на 2022 рік для жінок: Скорпіони

Скорпіонів Тигр буде постійно випробовувати на міцність всі 12 місяців. Втім, по завершенню періоду турбулентності покровитель 2022 року вразить вас неймовірними щедротами. У період жовтня-грудня всі бажання будуть здійснюватися, особливо ті, що стосуються нерухомого та рухомого майна.

Гороскоп на 1 листопада 2021 року для всіх знаків зодіаку
Повний гороскоп на 2022

Гороскоп на 2022 рік для жінок: Стрільці

Вже на початку року на Стрільців чекає приємне знайомство з протилежною статтю. Романтична аура та перемоги на любовному фронті – ось лейтмотив Водяного Тигра для цих щасливчиків. Також без обмежень буде фортунити у фінансовому секторі. Головне гроші не витрачайте на розваги.

Гороскоп на 2022 рік для жінок: Козероги

Тигр буде пильно придивлятися за Козерогами. Наступний рік потрібно буде присвятити самовдосконаленню, адже покровитель 2022 готує потужний трамплін для всіх мрій цих щасливчиків. До червня справи матимуть рутинний характер, а ось у серпні все набере шалених обертів.

Повний гороскоп на 2022

Гороскоп на 2022 рік для жінок: Водолії

Для Водоліїв найближчі 12 місяців пройдуть у режимі спокою. Загалом весь 2022 буде періодом стабільності та злагоди у всіх справах. Головне збережіть родинні стосунки. У другій половині року є можливість примножити родину. Тигр буде дарувати хлопчиків цьому знаку.

Гороскоп на 2022 рік для жінок: Риби

На початку 2022 Рибам доведеться попотіти у роботі, аби влітку здійснювалися всі мрії. Ті, хто мають сім’ї – готуйтеся до поповнення. Лелека вже летить до вас з подарунками: восени будуть спостерігатися справжні приємні аномалії – двійнята і трійнята на підході. Гороскоп на 2022 рік для жінок передбачає, що Рибам Водяний Тигр подарує, як козаків, так і принцес.

Схожі статті

Гороскоп на 31 березня 2024 року для всіх знаків зодіаку: день, що принесе кохання та нових людей

31 березня можете сміливо розпочинати будь-які нові справи, адже усі вони будуть приречені на абсолютний успіх. Але деяким знаком пощастить сильніше.