Загальний гороскоп на 2022 рік від Павла Глоби: любов, гроші, здоров’я – яким знакам фортуна посміхнеться

Стрімко уходить від нас 2021. Перший повний рік, який весь світ провів у карантинних обмеженнях та умовах нової реальності. Що принесе нам новий 2022? Відомий астролог вже знає до чого готуватися всім знакам. Загальний гороскоп на 2022 рік від Павла Глоби привідкриє вам завісу таємничості майбутнього.

Наступний рік пройде під впливом Водяного Тигра. Тварина непроста, але дуже мудра. Вплив його відчує кожен знак зодіаку.

Гороскоп
Загальний гороскоп на 2022 рік від Павла Глоби

Загальний гороскоп на 2022 рік від Павла Глоби: Овен

Початок року стане концентрацією енергії. Справи будуть рухатися повільно, але вже навесні драйв від роботи захопить вас і принесе нові кар’єрні звершення. У 2022 можна закладати основу стабільного майбутнього.

Загальний гороскоп на 2022 рік від Павла Глоби: Телець

Готуйтеся змінити свій стиль мислення, адже у наступному році вам потрібно буде проявляти гнучкість. Астрологічний прогноз на 2022 говорить, що романтики вам не слід чекати у першій половині року, а ось восени цілком можливо ви зустрінете свою половинку.

Загальний гороскоп на 2022 рік від Павла Глоби: Близнюки

Для Близнюків настане час, коли всі їхні мрії стануть реальними. Не бійтеся планувати великі покупки, як-от нерухомість, наприклад. Дозвольте собі зробити 2022 часом приємних розваг і значних вкладень.

Близнюки
Загальний гороскоп на 2022 рік від Павла Глоби

Загальний гороскоп на 2022 рік від Павла Глоби: Рак

Тендітним Ракам слід буде навчитися стійкості. Повний гороскоп на 2022 говорить, що ніжність і чуттєвість потрібно буде лишити для близьких, а із зовнішнім світом чітко і жорстко контактувати.

Загальний гороскоп на 2022 рік від Павла Глоби: Лев

Левам потрібно набратися терпіння та усвідомити, що 2022 не буде схожим на інші роки. Домінантність буде приносити лише збитки. Як тільки ви швидко навчитеся поступатися іншим, так і знову займете лідерські позиції.

Загальний гороскоп на 2022 рік від Павла Глоби: Діва

Для Дів наступний рік почнеться дуже позитивно: у роботі – успіхи, на любовному фронті – перемоги. Гаслом 2022 для цього знаку зодіаку має стати слово “працелюбність”. Лише так система планет підтримає Дів і дасть можливість розширити горизонти.

Діви
Загальний гороскоп на 2022 рік від Павла Глоби

Загальний гороскоп на 2022 рік від Павла Глоби: Терези

На початку року всім Терезам слід взяти паузу, адже у середині вони візьмуться за крупну справу. Шикарні результати цей знак побачить дуже швидко та зможе примножити собі прибутки.

Загальний гороскоп на 2022 рік від Павла Глоби: Скорпіон

Амбітних цілей Скорпіонам не слід ставити. Гороскоп на 2022 сулить великі зміни у житті. Нові справи не слід починати, адже все в один момент може змінитися. Втім на здоров’я ці зміни не будуть впливати.

Скорпіон
Загальний гороскоп на 2022 рік від Павла Глоби

Загальний гороскоп на 2022 рік від Павла Глоби: Стрілець

Для цілеспрямованих Стрільців наступний рік стане справжнім святом: відпочинок, кохання – все це буде супроводжувати активний знак зодіаку. Цікаво, що подорожі та відпустки позитивно будуть відбиватися на достатку. Чим більше будете витрачати, тим більше отримувати.

Загальний гороскоп на 2022 рік від Павла Глоби: Козеріг

Наступні 12 місяців слід впевнено йти до мети. Козерогам ні в якому разі не можна збавляти обертів у справах, що ви вже почали. Всі складнощі сприймайте, як пригоду, а не поразку. Доля вас насправді дуже сильно любить.

Загальний гороскоп на 2022 рік від Павла Глоби: Водолій

Водоліям астрологічний прогноз на 2022 передбачає зміни на любовному фронті. Кількість весіль у представників цього знаку буде рівна кількості розлучень. Втім, у роботі не слід чекати перемін. Все буде стабільно.

Водолій
Загальний гороскоп на 2022 рік від Павла Глоби

Загальний гороскоп на 2022 рік від Павла Глоби: Риби

Певний час Рибам не щастило. Та наступний рік просто створений для того, щоб набратися душевних сил і добряче відпочити. Використайте кожен день з користю та не відмовляйтеся від допомоги близьких.

Схожі статті

Гороскоп на 31 березня 2024 року для всіх знаків зодіаку: день, що принесе кохання та нових людей

31 березня можете сміливо розпочинати будь-які нові справи, адже усі вони будуть приречені на абсолютний успіх. Але деяким знаком пощастить сильніше.