Гороскоп на червень 2022 року від Анжели Перл для Раків, Левів та Дів: на кого чекає переїзд та підйом в кар’єрі?

Відома астрологиня Анжела Перл зробила гороскоп для всіх знаків зодіаку на червень 2022 року. Кому пощастить більше, а кому менше, дізнайтеся в статті.

Знаменита астрологиня Анжела Перл просить звернути увагу на ретроградний Меркурій та негаразди, який які він може принести у життя кожного знаку зодіаку. Власне, майже кожен має пильнувати та уважно обходитися з документами та плануванням.

Раки

На Раків чекає хороший період, який принесе реальні можливості для просування по кар’єрі. Тому важливо не впустити шанс та скористатися ним. Однак, Анжела не рекомендує займатися документами до 5 червня через ретроградний Меркурій, який може нашкодити та створити проблеми з документацією.

Леви

У представників цього знаку буде прекрасна можливість попрактикувати свої іноземні мови, або ж навчитися чомусь новому у цій сфері, набратися досвіду. Це пов’язано з тим, що Леви можуть отримати пропозицію попрацювати на іноземні компанії або ж будуть вимушені покинути своє місце та перебратися за кордон заради роботи.

Деяких представників цього знаку зодіаку взагалі чекає переїзд до іншої країни назавжди. Втім, Анжела не уточнила, кому бути готовим до подібної зміни, яка насправді може перевернути життя.

Діви

Для Дів наступає період, коли будуть доступними поїздки за кордон. Імовірніше за все представники цього знаку скористався можливістю та рушать у подорож. До того ж ця поїздка може закінчитися зміною місця проживання. Варто відзначити, що квитки можна придбати або планувати придбання путівок можна починати з 5 червня, знову ж таки через ретроградний Меркурій.

“Все, що стосується планів, квитків, візи, закордонних паспортів – можна планувати. Квитки вже можна буде купувати, але після 5 червня. Вам стане більш зрозуміло, що чекає в майбутньому, якщо ви збираєтеся їхати за кордон”, – уточнила астролог.

Схожі статті

Гороскоп на 31 березня 2024 року для всіх знаків зодіаку: день, що принесе кохання та нових людей

31 березня можете сміливо розпочинати будь-які нові справи, адже усі вони будуть приречені на абсолютний успіх. Але деяким знаком пощастить сильніше.