Астролог назвала точний рік, коли Україна переможе у війні з росією: “Це наш вирішальний бій”

Український астролог знову дала прогноз на війну росії проти України та розповіла, коли у нашої держави буде можливість перемогти. Усі деталі в нашій статті.

Відома українська астролог Ганна Єфремова дала новий прогноз на війну в Україні. Вона впевнена, що у боротьбі з російською федерацією, в України дійсно буде шанс отримати перевагу та повернути собі контроль над своєю територією.

Що необхідно для цього зробити вона також розповіла, заявивши, що українцям необхідно протриматися щонайменше до кінця року, аби їхня країна змогла вистояти.

Астролог назвала точний рік, коли Україна переможе у війні

Астролог назвала точний рік, коли Україна переможе у війні

Так, за її думкою не потрібно недооцінювати росіян, які добре знають свої сильні та слабкі сторони, а також мають великий досвід у війнах.

“Тільки ставши одним кулаком, ми зможемо протриматися! А ось з 2023 року у нас з’являються шанси перемогти! Це наш вирішальний бій завдовжки півроку”, – написала Єфремова у своєму Telegram-каналі.

Також Ганна поділилася думкою про те, що переломний момент у війні з російської федерації для України станеться восени. Мовляв, саме тоді українські війська зможуть від тиснути ворогів до кордонів, але це буде дуже складно.

Необхідно відзначити, що більшість астрологів та експертів схиляються до однієї і тієї самої думки: з початку 2023 року війна має закінчитися, а бої будуть відбуватися вже не між військами, а за столом переговорів, де будуть завершуватися домовленості по миру.

Та не варто відкидати імовірність того, що астрологи дають не точні прогнози через інтенсивність бойових дій. Як ніяк, але насправді в Україні війна вже 8 років, і перші бойові дії розпочалися у 2014-му.

Схожі статті

Гороскоп на 31 березня 2024 року для всіх знаків зодіаку: день, що принесе кохання та нових людей

31 березня можете сміливо розпочинати будь-які нові справи, адже усі вони будуть приречені на абсолютний успіх. Але деяким знаком пощастить сильніше.