Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким пощастить у коханні вже цього місяця: любовний гороскоп на січень 2023

Провідні українські астрологи розповіли, кому пощастить у коханні вже до кінця цього місяця та склали любовний гороскоп на січень 2023 року

Друга половина січня стане доленосною майже для кожного знаку Зодіаку. Перший місяць року – багатий на любовні пригоди та знайомства з коханням усього життя кількох знаків Зодіаку. Зірки передбачають, що представники деяких знаків стануть ніби героями фільму: романтичні побачення, привіти з далекого “колись” і нелегкий вибір. Для того, аби знаки могли розібратися з виром подій, який їх закрутить, астрологи склали любовний гороскоп на січень 2023.

Астропрогноз на січень 2023
Астропрогноз на січень 2023

Овен

Представники цього знаку поглянуть дуже скоро на свої стосунки абсолютно під іншим кутом. Як результат, Овни перестануть звертати увагу на незначні негативні риси свого партнера. Астрологи зазначають: представники цього знаку більше не будуть сприймати партнера як ворога та почнуть більше часу віддавати обраниці чи обранцю. У січні Овни поставлять своє особисте життя у пріоритет.

Телець

У останні два тижні першого місяця нового року Тільці повністю зануряться у кохання. Представники цього знаку зміцнять свій внутрішній зв’язок із коханою людиною. Саме через це почуття стануть ще сильнішими, і це для декого з дуже великою ймовірністю може перерости в одруження.

Близнюки

Після 15-го січня цього року Близнюків повністю з головою поглине романтична атмосфера, що взагалі раніше не було притаманним представникам цього знаку. Близнюки ймовірно поїдуть у подорож із другою половинкою, а ті, хто ще не знайшов кохану людину, готуйтеся: на вас чекає доленосна зустріч.

Рак

Січень виявиться нелегким для представників цього знаку Зодіаку. Раки ніби починатимуть усе спочатку: з нуля вчитимуться шукати спільну мову зі своєю половинкою. А в період між 14-м та 22-м січня вони вислухають у свою сторони багато претензій, це стосуватиметься поведінки, яка не влаштовуватиме кохану людину Раків. Астрологи радять реагувати на це спокійно.

Лев

До кінця січня Леви будуть займатися самоаналізом та неабиякою роботою над стосунками. Ви багато часу присвятите розмовам зі своїми коханими – і нарешті таки зможете вирішити всі проблеми, що турбували вас останнім часом. А вже наприкінці місяця стосунки Левів перейдуть на абсолютно новий рівень. Як результат – ви та ваша кохана людина будете джерелом позитиву одне для одного.

Діва

Січень – найкращий час для Дів, аби з’ясувати все з коханою людиною. Астрологи радять поговорити з партнером і пояснити, що вас не влаштовує. Якщо партнер не виявить бажання піти на зустріч, варто задуматися над завершенням відносин.

Терези

Терези, які нещодавно розлучилися, зовсім скоро подумають над тим, аби повернути стосунки. Представники цього знаку почнуть аналізувати все, що сталося, і зрозуміють, що поспішили з рішенням розійтися.

Скорпіон

Скорпіони нарешті розберуться з тим, що вони дійсно відчувають до свого партнера. Упродовж січня все вирішиться, ви зробите наступний крок, а всі розмови будуть про приємності змін: переїзд, весілля, щасливе життя.

Стрілець

Представникам цього знаку Зодіаку, які вже давно у стосунках, немає чого хвилюватися. Єдина порада від астрологів: менше егоїзму та більше думок про те, що відчуває ваша кохана людина. Самотні Стрільці вже скоро можуть знайти собі пару.

Козеріг

Представники цього знаку нарешті наважаться відпустити минуле й перегорнути сторінку. Козероги з головою поринуть у нові стосунки й жодного разу не пошкодують про це рішення.

Водолій

Водолії, які тільки завершили стосунки, відкриються до чогось нового – вони готові поринути в нові стосунки. І не дарма, адже саме січень стане тим місяцем, коли представники цього знаку зустрінуть когось особливого.

Риби

Рибам астрологи радять не поспішати з імпульсивними рішенням. Представники знаків задумуються над наданням стосункам нового статусу, однак, за астропрогнозом, краще не поспішати.

Схожі статті

У коханні невдача, а в фінансах неочікуваний тріумф: гороскоп для всіх знаків зодіаку на 29 березня

Гороскоп на 29 березня обіцяє доволі насичений день, який протікатиме з бурхливими емоціями, а також отриманням неочікуваних, але сильних вражень.

Ці 4 знаки стануть дуже багатими – фінансовий гороскоп на квітень: на кого гроші будуть сипатися з неба?

Фінансовий гороскоп на квітень обіцяє доволі великі плоди вашої діяльності, які здебільшого будуть помітні саме в грошовому еквіваленті і. Кому пощастить найбільше?

Ці знаки Зодіаку розпочнуть нове життя. Таро обіцяють їм сюрприз вже до кінця тижня: кому посміхнеться доля?

Кінець березня принесе непросто розкішні можливості для багатьох знаків зодіаку, але й виключно удачу, яка допоможе реалізувати велику кількість планів.

Любовний гороскоп на 26 березня для всіх знаків Зодіаку: Овнам буде заважати гордість, а Ракам – суперниця

Любовний гороскоп на 26 березня для всіх знаків Зодіаку передбачає доволі непростий перебіг подій в особистому житті, який буде створювати зайві проблеми.

Грошова удача: на кого за китайським гороскопом чекають великі трансформації у фінансах з 25 березня

Цей день здебільшого зачіпатимо фінансову сторону нашого життя, а тому і прогноз буде здебільшого зачіпати тему доходів та фінансів. Особливо у цьому питанні пощастить Собакам.

Китайський гороскоп на 24 березня: Собакам – серйозні сварки вдома, а Мавпам – сильне розчарування

24 березня буде непростим абсолютно для всіх знаків, але деяким не пощастить більше. В цілому, буде відчуватися сильно напруга, а також небажання йти на поступки.